Γ. Χατζημάρκος : Αυτό που ζούμε είναι πόλεμος. Ο τουρισμός στην εποχή του Covid-19

Είναι μεγαλύτερες οι επιπτώσεις στην οικονομία από το να είχαμε πόλεμο, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105 ,4 στο Κόκκινο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Με ευχές δεν έρχεται κάτι. Σε επίπεδο τουρισμού θέλουμε το 2020 να ανοίξουμε, να πετύχουμε ένα οποιοδήποτε ποσοστό της τουριστικής σεζόν που είχαμε πριν. Αυτό με τα ρεκόρ τελείωσε. Οτιδήποτε πετύχουμε θα είναι άθλος».

Ο Γιώργος Χατζημάρκος τονίζει πως είναι αρκετοί δήμαρχοι οι οποίοι του ζητούν να παραμείνουν “κλειστά” τα νησιά τους, καθώς τόσο στις τοπικές κοινωνίες των μικρών νησιών όσο και στους παράγοντες του τουρισμού υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Covid-19.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΕίναι μεγαλύτερες οι επιπτώσεις στην οικονομία από το να είχαμε πόλεμο, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105,4 στο Κόκκινο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. «Με ευχές δεν έρχεται κάτι. Σε επίπεδο τουρισμού θέλουμε το 2020 να ανοίξουμε, να πετύχουμε ένα οποιοδήποτε ποσοστό της τουριστικής σεζόν που είχαμε πριν. Αυτό με τα ρεκόρ τελείωσε. Οτιδήποτε πετύχουμε θα είναι άθλος». Ο Γιώργος Χατζημάρκος τονίζει πως είναι αρκετοί δήμαρχοι οι οποίοι του ζητούν να παραμείνουν "κλειστά" τα νησιά τους, καθώς τόσο στις τοπικές κοινωνίες των μικρών νησιών όσο και στους παράγοντες του τουρισμού υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Covid-19.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 18. Mai 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.