• Latest
  • Trending
  • All

Γιώργος Χατζημάρκος: Καθαρή η απόφαση, μία η κατεύθυνση, συνεχίζουμε #mprosta

21/05/2019
Θηραϊκή Πολιτεία: «Ακόμη μια εργολαβία καθαριότητας στο Δήμο Θήρας»

Θηραϊκή Πολιτεία: “Ζητούμε από τον Δήμαρχο κ. Σιγάλα να ζητήσει δημόσια συγνώμη”

30/01/2023
Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου: Έργο ζωής του Μανώλη Γλέζου από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα

Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου: Έργο ζωής του Μανώλη Γλέζου από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα

30/01/2023
ADVERTISEMENT
Εκλογές – ΚΚΕ: Νέες υποψηφιότητες από τον χώρο του Πολιτισμού

Εκλογές – ΚΚΕ: Νέες υποψηφιότητες από τον χώρο του Πολιτισμού

30/01/2023
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έως την Παρασκευή η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Θρίλερ» με τους υπόχρεους επιστροφής των ενισχύσεων

30/01/2023
ONEX: «Απόφαση καταπέλτης ενάντια στις συκοφαντίες του Παρατηρητηρίου Ποιότητας Περιβάλλοντος Σύρου»

Όμιλος ONEX Shipyards & Technologies: Προχωρά στην ίδρυση Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων

30/01/2023
Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού στην Κοινότητα Σαγκρίου

Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού στην Κοινότητα Σαγκρίου

30/01/2023
Ακρίβεια: Τα απορρυπαντικά οι πρωταθλητές των ανατιμήσεων – Ποια προϊόντα ακολουθούν

Ακρίβεια: Απορρυπαντικά «χρυσάφι» – Στα ύψη οι τιμές στα σουπερμάρκετ

30/01/2023
Λιμεναρχείο Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω δελτίου πρόγνωσης καιρού

Καιρός: Ενίσχυση των βοριάδων και χαμηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα

30/01/2023
Νεκρός ο ένας από τους δυο πιλότους του F-4 Φάντομ

Νεκρός ο ένας από τους δυο πιλότους του F-4 Φάντομ

30/01/2023
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στον επισιτισμό στο Ν. Αιγαίο

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στον επισιτισμό στο Ν. Αιγαίο

30/01/2023
Αεροδιακομιδή ασθενή από τη Μύκονο

Αεροδιακομιδή ασθενή από τη Σαντορίνη

30/01/2023
Δωρεάν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Δωρεάν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

30/01/2023
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
No Result
View All Result
Κυκλαδική
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom
Κυκλαδική
No Result
View All Result

Γιώργος Χατζημάρκος: Καθαρή η απόφαση, μία η κατεύθυνση, συνεχίζουμε #mprosta

21/05/2019
in ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
491
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

“Το μέτωπο που σχηματίστηκε απέναντι μας, είναι και η απόδειξη ότι εφαρμόσαμε πολιτική που υπηρετεί την κοινωνία” τόνισε ο Περιφερειάρχης, κατά την κεντρική πολιτική ομιλία του

 “Η παρουσία σας σήμερα εδώ,  είναι η εγγύηση ότι η κατεύθυνση για το Νότιο Αιγαίο είναι μία και μόνο μπροστά!”. Με αυτά τα λόγια, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος υποδέχθηκε τους εκατοντάδες των φίλων του που γέμισαν  τη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα «Δελφοί» του ξενοδοχείου “Ρόδος Παλάς” και τους χώρους έξω από αυτήν, για να παρακολουθήσουν την κεντρική πολιτική ομιλία του και την παρουσίαση των 30 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, μόλις 6 μέρες πριν από τις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Σε μια ομιλία,  αυθόρμητη και χωρίς κείμενο, κατά την συνήθη τακτική του, σε ήρεμους τόνους που απέπνεαν την σιγουριά του βέβαιου νικητή των εκλογών, αλλά και την αυτοπεποίθηση που χαρίζει μια επιτυχημένη θητεία, ο Γιώργος Χατζημάρκος έκανε απολογισμό του έργου της πενταετίας που ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες από τώρα, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για την επόμενη θητεία ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίον περιέγραψε τα πολιτικά χαρακτηριστικά της πολιτικής ζωής του τόπου, της προεκλογικής περιόδου και του διακυβεύματος των εκλογών.

 

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων  ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Μάνος Κόνσολας, οι πρώην βουλευτές  Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη,  ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιάννης Πάππου,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης, ο πρώην βουλευτής και πρώην νομάρχης, Γιάννης Παρασκευάς, ο πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου  Ανδρέας Μαρίνος, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. από την Κω , Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και πλήθος κόσμου.

Τον Γιώργο Χατζημάρκο προλόγισε ο Γιάννης Πάππου, όχι με την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αλλά  του στενού φίλου του, αφού  όπως είπε, είναι  από μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο μέχρι και σήμερα.

Περιγράφοντας την προσωπικότητα και την πορεία του φίλου του Γιώργου Χατζημάρκου στα κοινά, τον χαρακτήρισε ως τον άνθρωπο ο οποίος παρέλαβε την πιο δύσκολη Περιφέρεια της χώρας, στην δυσμενέστερη πολιτικά και οικονομικά περίοδο και κατάφερε να την κάνει την πιο δυναμική, την πιο αποδοτική, την πιο αποτελεσματική Περιφέρεια,  που έχει ξεπεράσει σε δράσεις ακόμα και την Περιφέρεια Αττικής.

 

Ο Γιώργος Χατζημάρκος, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον κόσμο για τη θερμή παρουσία του στην εκδήλωση και συνέχισε περιγράφοντας το πολιτικό περιβάλλον το οποίο διαμορφώθηκε κατά την προεκλογική περίοδο.

 

Ειδικότερα, ανέφερε:

 

“Ολοκληρώνεται την Κυριακή η πιο τοξική προεκλογική περίοδος που τουλάχιστον εγώ έχω ζήσει. Καμία συζήτηση, κανένα πολιτικό επιχείρημα, κανένα πρόγραμμα, καμία πολιτική πρόταση, κανένας πολιτικός διάλογος. Μόνο προσωπικές επιθέσεις, μόνο λάσπη και συκοφαντία. Και αναρωτιέμαι, πού το βρήκανε τόσο μίσος; Φαίνεται πως τους χαλάσαμε περισσότερες δουλειές από όσες εμείς ξέρουμε. Πρέπει να βρούμε και τις άλλες. Η πολιτική δεν μπορεί να είναι αυτή η κακόφημη γειτονιά που θέλουνε να την κάνουν. Η πολιτική είναι ένας υπέροχος χώρος, όπου άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους, άνθρωποι που έχουν πράγματα να δώσουν, έχουν στόχους να υλοποιήσουν, αυτοί οι άνθρωποι θα μπουν, θα δουλέψουν με ανιδιοτέλεια και δεν θα εξαντληθούν στην μικροπολιτική, στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, δεν θα είναι οι βολεμένοι φιλοξενούμενοι του κεντρικού πολιτικού συστήματος, δεν θα είναι υπάκουα παιδιά ενός μηχανισμού στην Αθήνα που θέλει να αναπαράγει μόνο την ησυχία του και να εξασφαλίζει την ηρεμία του. Αυτό ενόχλησε. Φαίνεται πως αυτό είναι και το μεγαλύτερό μας επίτευγμα. Ο καθένας, όταν λειτουργεί σε ένα χώρο, έχει πάντα την αγωνία αν η κατεύθυνσή του είναι η σωστή. Και πρέπει να αναζητάς κάθε φορά τον τρόπο να εξετάζεις την πορεία σου, να την διορθώνεις. Εγώ έχω ένα αλάνθαστο τρόπο  να το κάνω αυτό. Κοιτάω το μέτωπο που έχω απέναντι μου, το μέγεθος και την ένταση που έχει. Και κοιτώντας το μέτωπο που έχω σήμερα απέναντί μου και την έντασή του, είμαι απόλυτα βέβαιος  ότι έχουμε λειτουργήσει σωστά. Διότι ήταν αυτό το μέτωπο που ήθελα εγώ να χτίσω απέναντί μου, το μέτωπο που ξεκίνησα εγώ πρώτος να πολεμήσω. Το μέτωπο που βαθιά μέσα μου περίμενα να το βρω τόσο ενωμένο. Και στέκομαι μπροστά σας σήμερα με την ηρεμία ενός ανθρώπου ο οποίος πήγε στο ραντεβού του στην ώρα του και είναι καλά προετοιμασμένος. 

Πηγαίνουμε στο ραντεβού μας στις 26 Μαΐου και έχω απέναντί όλους όσους ήθελα να έχω, στο ίδιο καράβι και μας δίνεται η ευκαιρία, επιτέλους να τελειώνουμε μια και καλή. Τώρα συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί.

Στην ορκωμοσία της Περιφερειακής μας Αρχής, τον Αύγουστο του 2014, στη Σύρο, είχα πει ότι ήρθαμε για να ταρακουνήσουμε το σύστημα. Ένα σύστημα το οποίο αναπαρήγαγε τις χαμένες ευκαιρίες, ένα σύστημα που δούλεψε για τον εαυτό του, περισσότερο από όσο δούλεψε για τον τόπο. Δεν το ταρακουνήσαμε απλώς. Βλέποντας αυτό που συμβαίνει σήμερα, καταλαβαίνω ότι το τσακίσαμε. Το πονέσαμε πάρα πολύ. Και είναι αυτό το γεγονός το οποίο εγγυάται ότι αυτός το τόπος μπορεί αύριο να γυρίσει τελείως σελίδα, να γυρίσει οριστικά την πλάτη του στο παρελθόν που μας τραυμάτισε και να κοιτάξει πλέον μπροστά, με μια καινούργια ματιά, με ελπίδα, με αισιοδοξία ότι αυτά τα νησιά μπορούν να πάρουν αυτά που αξίζουν και ότι τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους”.

 

Αναφερόμενος ο Περιφερειάρχης στις νίκες, τις πρωτιές και τις καινοτόμες για την αυτοδιοίκηση πρωτοβουλίες που πέτυχε η Περιφερειακή Αρχή σε αυτήν την τετραετία σε τομείς όπως η υγεία, η παιδεία, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και άλλοι, στάθηκε ιδιαιτέρως στις συμμαχίες που επεδίωξε και πέτυχε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να κατορθώσει να αλλάξει το χρηματοδοτικό στάτους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,που την κατατάσσει μέχρι σήμερα στις πιο υποχρηματοδοτημένες Περιφέρειες της Ευρώπης, με αφορμή και τη χθεσινή υπογραφή του Συμβολαίου Συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ως ένα από τα σημαντικότερα και πιο χαρακτηριστικά επιτεύγματα της Περιφερειακής Αρχής.

 

Κλείνοντας την ομιλία του και λίγο πριν παρουσιάσει τους 30 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της ΠΕ Ρόδου, ο Γιώργος Χατζημάρκος ζήτησε από όλους, με την επιλογή τους στις κάλπες, να διασφαλίζουν τη συνέχιση της πορεία του Νοτίου Αιγαίου μπροστά.

 

“Το μέλλον που έχουμε ανάγκη δεν μπορεί να έλθει με ευχές, δεν μπορεί να έλθει με καταγγελίες και επιθέσεις, όσο κι αν αυτό είναι μέρος της πολιτικής μας ζωής.  Το μέλλον φέρνει μόνο αυτό που σχεδιάζεις σήμερα, σου φέρνει μόνα αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει. Κι εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για το “αύριο” που αξίζουν τα νησιά μας.

Γι αυτό το “αύριο”, στις 26 Μαΐου, πρέπει να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση, ποιοι θα το διαχειριστούν. Αυτή είναι η επιλογή που έχουμε μπροστά μας. Από όλες και όλους σήμερα ζητώ μια καθαρή θέση, μια καθαρή απόφαση, μια καθαρή κατεύθυνση: τα νησιά να παραμείνουν σε πορεία μπροστά. Σας ζητώ να μην επιτρέψετε ποτέ να σας κοροϊδέψουν, να σας εξαπατήσουν, να θεωρήσουν ότι η νοημοσύνη σας  μπορεί να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Σας ζητώ να αξιολογήσετε αυτά που ακούτε, αυτά που διαβάζετε, αυτά που βλέπετε. Σας ζητώ να απαιτήσετε αποδείξεις. Να λειτουργήσουμε ως μια κοινωνία που έχει ξεφύγει από τα ταπεινά της ένστικτα και με υπευθυνότητα και πολύ καθαρό μυαλό, έρχεται να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές και μεγάλες αποφάσεις. Σας ζητώ να επιβραβεύσετε αυτήν την υπέροχη ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

 

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου !

Προχωράμε πιο δυνατοί από ποτέ,

Κοιτάμε το Αύριο με Αισιοδοξία,

Αγαπάμε την Ευθύνη

Συνεχίζουμε #mprosta!”

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ KYKLADIKI.GR

Τώρα όλες οι ειδήσεις του kykladiki.gr στο Google News.

Share196Tweet123Share49

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θηραϊκή Πολιτεία: «Ακόμη μια εργολαβία καθαριότητας στο Δήμο Θήρας»

Θηραϊκή Πολιτεία: “Ζητούμε από τον Δήμαρχο κ. Σιγάλα να ζητήσει δημόσια συγνώμη”

by Αίθουσα Σύνταξης
30/01/2023
0

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Θηραϊκής Πολιτείας: Όσο και αν είμαστε συνηθισμένοι στις αμετροεπείς δηλώσεις του Δημάρχου δεν περιμέναμε...

Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου: Έργο ζωής του Μανώλη Γλέζου από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα

Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου: Έργο ζωής του Μανώλη Γλέζου από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα

by Αίθουσα Σύνταξης
30/01/2023
0

To Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου Νάξου ιδρύθηκε από τον Μανώλη Γλέζο το 1987, που είχε εκλεγεί Πρόεδρος της Κοινότητας Απεράθου (1986-1990),...

Εκλογές – ΚΚΕ: Νέες υποψηφιότητες από τον χώρο του Πολιτισμού

Εκλογές – ΚΚΕ: Νέες υποψηφιότητες από τον χώρο του Πολιτισμού

by Αίθουσα Σύνταξης
30/01/2023
0

Υποψήφιοι του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του 2023, από τον χώρο του Πολιτισμού, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί (Διγενή Σεμίνα,...

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Έως την Παρασκευή η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Θρίλερ» με τους υπόχρεους επιστροφής των ενισχύσεων

by Αίθουσα Σύνταξης
30/01/2023
0

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκονται ακόμη και σήμερα χιλιάδες επιχειρήσεις μία μέρα προτού λήξει η προθεσμία για την επιστροφή...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Θηραϊκή Πολιτεία: “Ζητούμε από τον Δήμαρχο κ. Σιγάλα να ζητήσει δημόσια συγνώμη”
  • Γεωλογικό Μουσείο Απεράθου: Έργο ζωής του Μανώλη Γλέζου από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα
  • Εκλογές – ΚΚΕ: Νέες υποψηφιότητες από τον χώρο του Πολιτισμού
  • Επιστρεπτέα Προκαταβολή: «Θρίλερ» με τους υπόχρεους επιστροφής των ενισχύσεων
  • Όμιλος ONEX Shipyards & Technologies: Προχωρά στην ίδρυση Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων
  • Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού στην Κοινότητα Σαγκρίου
  • Ακρίβεια: Απορρυπαντικά «χρυσάφι» – Στα ύψη οι τιμές στα σουπερμάρκετ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η «GreenFox Landscape Services» με έδρα τη Νάξο, αναζητά 3 άτομα για την στελέχωση των συνεργείων της
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η «GreenFox Landscape Services» με έδρα τη Νάξο, αναζητά 3 άτομα για την στελέχωση των συνεργείων της

by Αίθουσα Σύνταξης
26/01/2023
0

Η Επιχείρηση Έργων Πρασίνου «GreenFox Landscape Services» με έδρα τη Νάξο, αναζητά 3 άτομα για την στελέχωση των συνεργείων της....

Read more
Νάξος: Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νάξος: Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο

by Αίθουσα Σύνταξης
23/01/2023
0

Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο , τελειόφοιτος ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ με δίπλωμα οδήγησης μηχανακιού από την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΠΙΛΑ...

Read more
Η DIY SPA αναζητά SPA MANAGERS και SPA THERAPISTS για τη σεζόν 2023
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η DIY SPA αναζητά SPA MANAGERS και SPA THERAPISTS για τη σεζόν 2023

by Αίθουσα Σύνταξης
18/01/2023
0

Η DIY SPA αναζητά SPA MANAGERS και SPA THERAPISTS για την σεζόν 2023 για εργασία σε χώρους ευεξίας. Περιμένουμε τα...

Read more
Κυκλαδική

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr

ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

No Result
View All Result
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr