Γιάννης Ευαγγέλου : οι ανάγκες των νησιών μας και οι λύσεις που πρέπει να δοθούν

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Την εμπειρία του στο δήμο Κέας έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος του νησιού, θέλει να αξιοποιήσει ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου από την θέση του ως Επάρχου Κέας-Κύθνου και εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου για θέματα εμπορίου.

«Η ενδοκυκλαδική ακτοπλοΐα θα βοηθήσει ώστε ένα νησί που παράγει ένα προϊόν να το «εξάγει» σε διπλανό νησί, ώστε να μην εξαρτόμαστε από την ηπειρωτική Ελλάδα, την στιγμή που υπάρχει παραγωγή και προϊόντα που μπορούν μεταξύ τους τα νησιά να ανταλλάσσουν» λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4.

Την ίδια στιγμή τονίζει την ανάγκη δημιουργίας νέων υποδομών στα νησιά ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών που καταφτάνουν κάθε καλοκαίρι.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΕΑΣ ΚΥΘΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΕΑΣ ΚΥΘΝΟΥ Την εμπειρία του στο δήμο Κέας έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος του νησιού, θέλει να αξιοποιήσει ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου από την θέση του ως Επάρχου Κέας-Κύθνου και εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου για θέματα εμπορίου. «Η ενδοκυκλαδική ακτοπλοϊα θα βοηθήσει ώστε ένα νησί που παράγει ένα προϊόν να το «εξάγει» σε διπλανό νησί, ώστε να μην εξαρτόμαστε από την ηπειρωτική Ελλάδα, την στιγμή που υπάρχει παραγωγή και προϊόντα που μπορούν μεταξύ τους τα νησιά να ανταλλάσουν» λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4. Την ίδια στιγμή τονίζει την ανάγκη δημιουργίας νέων υποδομών στα νησιά ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών που καταφτάνουν κάθε καλοκαίρι.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 8. Oktober 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΕΑΣ- ΚΥΘΝΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top