Γενική Συνέλευση την Κυριακή 22 Μαΐου και καθορισμός ημερομηνίας εκλογών στον Πανναξιακό ΑΟΝ

Γενική Συνέλευση θα διεξάγει αυτή την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας), η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.

Σε αυτή, πέρα από τον απολογισμό δράσης αλλά και τον οικονομικό απολογισμό, θα καθοριστεί και η ημερομηνία που θα διεξαχθούν εκλογές στο σωματείο, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. συγκαλεί όλα τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα παρακάτω:

Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

Απολογισμός Δράσης της αθλητικής σεζόν 2021-2022

Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού 2021-2022

Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για το μέλλον και την εξέλιξη του σωματείου.

Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού του σωματείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 30 του ν. 4809/2021 και την προσαρμογή του στα άρθρα 3, 5, 14, 22 και 24 του ν. 2725/1999

Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 10.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).

Η παρουσία όλων των φίλων του αθλητισμού και των φίλων του σωματείου μας κρίνεται απαραίτητη.

Επίσης σημαντικά απαραίτητη κρίνεται και η παρουσία στη Γ.Σ. εκπροσώπων των φορέων του νησιού (Δημοτική αρχή, Σύλλογος Ξενοδόχων, Σύλλογος Μαζικής Εστίασης και Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος) ώστε να δοθούν απαραίτητες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το σωματείο μας αλλά και ο αθλητισμός στη Νάξο γενικότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.