Γήπεδο ΑΕΚ – Δημήτρης Ανδριόπουλος: «Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αγιά Σοφιά τη σεζόν 2022-23»

Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται στο τελικό στάδιο της κατασκευής του και ο μάνατζερ του πρότζεκτ, Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε ότι θα έχει παραδοθεί στην ομάδα για τη σεζόν 2022-23.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο OPEN, η Ένωση θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ως έδρα της για την επόμενη σεζόν την “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena”, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο όλων των οπαδών της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ανδριόπουλου

«Είχα στο νου μου ότι δεν πρόκειται να γίνει γρηγορότερα από πέντε χρόνια, αλλά ούτε εγώ είχα φανταστεί ότι θα παραδοθεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο και θα έκανε 10 χρόνια η ολοκλήρωσή του!

Τη σεζόν 2022-23 η ομάδα θα κάνει τα παιχνίδια της εδώ. Η προσπάθεια γίνεται ώστε να γίνει και το πρώτο ματς της σεζόν εδώ. Είμαστε στο κρίσιμο 8μηνο. Πρώτη φορά με βεβαιότητα σας λέω ότι δεν υπάρχει τώρα κανένα εμπόδιο και εκκρεμότητα. Μένει να γίνει ο μηχανισμός του γηπέδου, ο χλοοτάπητας που θα μπει τελευταίος και τα περιβάλλοντα έργα. Θα γίνουν τεστ event, αλλά και 1-2 φιλικά παιχνίδια. Δεν πέρασε ποτέ από το νου μας, όσο κι αν κουραστήκαμε, ότι δε θα ολοκληρωθεί.

Θα είναι ένα γήπεδο κόσμημα, χωρίς δανεισμό και υποχρεώσεις. Το τελικό γήπεδο θα είναι μοναδικό στην ακουστική του. Φανταστείτε 31.000 άτομα… Το γήπεδο θα πιστοποιηθεί με 4 αστέρα απ’ την ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ θα είναι ικανό για τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ολοκληρώνεται το έργο της υπογειοποίησης. Το θεωρώ ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία του συνολικού έργου. Εκτός ότι δημιούργησε μία πλατεία 10 στρέμματα, θα υπάρχουν συνθήκες ευρωπαϊκές. Οι πιο μοντέρνες συνθήκες εργασίας για όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.