Φωτογραφία : Medical News Today

Βρογχοπνευμονία: τι πρέπει να προσέξουμε

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τι είναι η βρογχοπνευμονία; υπάρχει έξαρση βρογχοπνευμονίας αυτήν την περίοδο; Η βρογχοπνευμονία είναι μια μορφή πνευμονίας, που επηρεάζει τόσο τις κυψελίδες στους πνεύμονες όσο και τους βρόγχους.

Όπως λέει στις «Αποχρώσεις» ο Ειδικός Παθολόγος και Επιμελητής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς Δρ. Αναστάσιος Γιακουμής ,τα συμπτώματα της βρογχοπνευμονίας μπορεί να κυμαίνονται από ήπια έως και πιο έντονα.

Αυτή η κατάσταση είναι ο πιο κοινός τύπος πνευμονίας στα παιδιά και η κύρια αιτία θανάτου από λοίμωξη σε παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Τι είναι η βρογχοπνευμονία ;υπάρχει έξαρση βρογχοπνευμονίας αυτήν την περίοδο; Η βρογχοπνευμονία είναι μια μορφή πνευμονίας, που επηρεάζει τόσο τις κυψελίδες στους πνεύμονες όσο και τους βρόγχους. Όπως λέει στις «Αποχρώσεις» ο Δρ. Αναστάσιος Γιακουμής ,τα συμπτώματα της βρογχοπνευμονίας μπορεί να κυμαίνονται από ήπια έως και πιο έντονα. Αυτή η κατάσταση είναι ο πιο κοινός τύπος πνευμονίας στα παιδιά και η κύρια αιτία θανάτου από λοίμωξη σε παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 1. April 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top