Βραβεία και διάκριση για την εφημερίδα “Κυκλαδική”

Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, η μεγαλύτερη καθημερινή  εφημερίδα των Κυκλάδων απέσπασε δυο σημαντικά βραβεία στην κατηγορία  Regional Media Awards 2021.  Η καθημερινή εφημερίδα  Κυκλαδική απέσπασε το Βραβείο με την Καλύτερη Συνολική Εκδοτική Παρουσία (Best overall editorial presence) και το Βραβείο Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Communication & marketing).

 

Η εκδήλωση αφορούσε  βραβεία για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα. Τηλεοπτικοί και Ραδιοφωνικοί Σταθμοί, Εφημερίδες, Περιοδικά και Websites, από όλη την εγχώρια αγορά παρόχων περιεχομένου.

 

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό , η εκδότρια Κατερίνα Ανδρούτσου ανέφερε:

Η έκδοση μιας ημερήσιας εφημερίδας σε έναν πολυνησιακό νομό συνιστά μεγάλη πρόκληση –δημιουργική και όχι μόνο! Έτσι, με μεγάλη ικανοποίηση και συγκίνηση υποδεχόμαστε τα ΔΥΟ βραβεία των Περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης 2021 (Regional Media Awards 2021).
Η Κυκλαδική απέσπασε το Βραβείο ως Εφημερίδα με την Καλύτερη Συνολική Εκδοτική Παρουσία (Best overall editorial presence) και το Βραβείο Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Communication & marketing).
Σας ευχαριστούμε όλους, φίλους και συνοδοιπόρους!

 

Στην φωτογραφία η Κατερίνα Ανδρούτσου και η Νικολέτα Φιλιππίδου, δυο πρόσωπα που οδηγούν την  εφημερίδα Κυκλαδική σε νέους ορίζοντες, καθώς πρόκειται για την μοναδική εφημερίδα των Κυκλάδων, η οποία καλύπτει το 95% του πληθυσμού των νησιών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.