Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός»: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για μικρούς και μεγάλους

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης ξεκινάει και φέτος τις εκπαιδευτικές του δράσεις και καλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν το φετινό πρόγραμμα.

Δράσεις για παιδιά και για ενήλικες, για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους μέσα από τις τέχνες και τις τέχνες μέσα από τον εαυτό τους.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Υπεύθυνη του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας «Δ. Νομικός» κ. Κρυσταλλία Παπαοικονόμου, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά σεμιναρίων για μικρούς και μεγάλους.

Ένα από τα σεμινάρια είναι αυτό της κατασκευής και εφαρμογής εξατομικευμένου πλάνου διαχείρισης θυμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους στις κοινωνικές τους επαφές και νιώθουν έντονα συναισθήματα θυμού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΜΑΤΑΣ "Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ"

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΜΑΤΑΣ "Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ"Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης ξεκινάει και φέτος τις εκπαιδευτικές του δράσεις και καλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν το φετινό πρόγραμμα. Δράσεις για παιδιά και για ενήλικες, για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους μέσα από τις τέχνες και τις τέχνες μέσα από τον εαυτό τους. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Υπεύθυνη του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας «Δ. Νομικός» κ. Κρυσταλλία Παπαοικονόμου, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά σεμιναρίων για μικρούς και μεγάλους. Ένα από τα σεμινάρια είναι αυτό της κατασκευής και εφαρμογής εξατομικευμένου πλάνου διαχείρισης θυμού. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους στις κοινωνικές τους επαφές και νιώθουν έντονα συναισθήματα θυμού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 5. November 2019

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΜΑΤΑΣ  “Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.