Βασίλης Βρούτσης: Η δημοτική αρχή Λιανού είναι ίδια με την προηγούμενη – τέλος η ανοχή

Ο επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» ανοίγει τα χαρτιά του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105,4 στο Κόκκινο για τα όσα συμβαίνουν στη Νάξο.

Η καθημερινότητα, τα μεγάλα έργα, ο τουρισμός, οι επιτροπές. Πώς μπορεί να προχωρήσει μπροστά η νέα δημοτική Αρχή;

Όπως απαντά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» κ. Βασίλης Βρούτσης, με συνεργασίες και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Νάξου.

Κοινός είναι ο σκοπός για όλους, αλλά αυτό που προέχει είναι η συνεργασία όλων των παρατάξεων του νησιού για το καλό των πολιτών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣΟ επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» ανοίγει τα χαρτιά του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM 105,4 στο Κόκκινο για τα όσα συμβαίνουν στη Νάξο. Η καθημερινότητα, τα μεγάλα έργα, ο τουρισμός, οι επιτροπές. Πώς μπορεί να προχωρήσει μπροστά η νέα δημοτική Αρχή; Όπως απαντά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» κ. Βασίλης Βρούτσης, με συνεργασίες και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Νάξου. Κοινός είναι ο σκοπός για όλους, αλλά αυτό που προέχει είναι η συνεργασία όλων των παρατάξεων του νησιού για το καλό των πολιτών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 21. Februar 2020

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs