Βαγγέλης Κατσαράς : Ο στόχος για το 2021 είναι η ανάκτηση της τουριστικής αγοράς

Η ανάκαμψη της τουριστικής αγοράς, μετά τις απώλειες του lockdown, είναι ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Εφόσον έχει ήδη τεθεί σε κυκλοφορία το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και ξεκινήσουν και από το τέλος αυτής της εβδομάδας οι εμβολιασμοί, σταδιακά θα αποκατασταθεί και το αίσθημα ασφάλειας στις μετακινήσεις, και με αυτό το δεδομένο ο στόχος για την επόμενη τουριστική σεζόν είναι η ανάκαμψη της τουριστικής αγοράς.

Στην κατεύθυνση αυτή κινείται η στρατηγική και ο προγραμματισμός της τουριστικής προώθησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τους φορείς του νησιού, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

Και προσθέτει : “Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διεκδίκησε έγκαιρα την παρουσία  στην WTM Virtual 2020. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως είμαστε από τους πρωτοπόρους δήμους των Κυκλάδων που διατηρούν σε επαγγελματική και συστηματική βάση ταξιδιωτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακολούθησε η συμμετοχή του Δήμου στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε από 8 έως και 10 Δεκεμβρίου 2020 με στόχο την Πολωνική ταξιδιωτική αγορά, μέσα από χρήσιμες επαφές με πρακτορεία και tour operators.”

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους, με πολλές εκδηλώσεις που ξεκινούν μέσω διαδικτύου  από 21 Δεκεμβρίου μέχρι 6 Ιανουαρίου .

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/404126101006944

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ  – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΞΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.