Α. Φραντζέσκος : Επιμένουμε στις εναλλακτικές και ειδικές μορφές τουρισμού

Ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων τουρισμού είναι απαραίτητος ώστε να υπάρχει σε κάθε σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα, όπως οι εκθέσεις , η παρουσία εκπροσώπων για την προβολή της χώρας.

Αυτό σημειώνει στις «Αποχρώσεις» ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου , κ. Αλέξανδρος Φραντζέσκος . Την ίδια στιγμή αναφέρει πως η φετινή χρονιά θα είναι διορθωτική όσον αφορά τα ποσοτικά στοιχεία των αφίξεων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από έρευνα του ΣΕΤΕ.

Η Νάξος επισημαίνει, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν προορισμό για πολλές δραστηριότητες, όπως είναι οι εναλλακτικές και ειδικές μορφές τουρισμού και έχει γίνει σημαντική πρόοδος στο κομμάτι του περιπατητικού τουρισμού, με την ανάδειξη μονοπατιών σε όλο το δίκτυο του νησιού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΑΞΟΥΟ συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων τουρισμού είναι απαραίτητος ώστε να υπάρχει σε κάθε σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα, όπως οι εκθέσεις , η παρουσία εκπροσώπων για την προβολή της χώρας. Αυτό σημειώνει στις «Αποχρώσεις» ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου , κ. Αλέξανδρος Φραντζέσκος . Την ίδια στιγμή αναφέρει πως η φετινή χρονιά θα είναι διορθωτική όσον αφορά τα ποσοτικά στοιχεία των αφίξεων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από έρευνα του ΣΕΤΕ. Η Νάξος επισημαίνει, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν προορισμό για πολλές δραστηριότητες, όπως είναι οι εναλλακτικές και ειδικές μορφές τουρισμού και έχει γίνει σημαντική πρόοδος στο κομμάτι του περιπατητικού τουρισμού, με την ανάδειξη μονοπατιών σε όλο το δίκτυο του νησιού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 20. Februar 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.