Α. Συρίγος : Οδεύουμε σε βουλευτικές εκλογές με κυρίαρχη την πόλωση

“Οι συνεργασίες είναι μέσα στην φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και τις θέλουμε, αρκεί να γίνουν γνωστές οι όποιες πολιτικές και των άλλων κομμάτων“, υποστηρίζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο στους 105,4 .

Οδεύουμε σε βουλευτικές εκλογές με κυρίαρχη την πόλωση. Δεν είναι η πρώτη φορά και είναι έκφραση πολιτική, ωστόσο θα πρέπει να μην διαχωρίσουμε τους πολίτες και υπάρξει διχασμός“, καταλήγει.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΣΥΡΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΥΡΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ"Οι συνεργασίες είναι μέσα στην φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και τις θέλουμε, αρκεί να γίνουν γνωστές οι όποιες πολιτικές και των άλλων κομμάτων", υποστηρίζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο στους 105,4 . Οδεύουμε σε βουλευτικές εκλογές με κυρίαρχη την πόλωση. Δεν είναι η πρώτη φορά και είναι έκφραση πολιτική, ωστόσο θα πρέπει να μην διαχωρίσουμε τους πολίτες και υπάρξει διχασμός, καταλήγει.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 31. Mai 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs