Α. Καρατάσος : χαμένη η τουριστική σεζόν, χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία την επόμενη χρονιά

Η φετινή χρονιά που έληξε τόσο πρόωρα, είναι μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη και να πράξουμε αναλόγως στο μέλλον, καθώς διαπιστώσαμε πόσο εύθραυστο προϊόν είναι ο τουρισμός, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων «Κύκλος», Αντώνης Καρατάσος.
Την ίδια στιγμή σημειώνει πως η πολιτεία θα πρέπει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε την επόμενη χρονιά να είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού έτοιμοι.

 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ «ΚΥΚΛΟΣ»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ «ΚΥΚΛΟΣ»Η φετινή χρονιά που έληξε τόσο πρόωρα, είναι μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη και να πράξουμε αναλόγως στο μέλλον, καθώς διαπιστώσαμε πόσο εύθραυστο προϊόν είναι ο τουρισμός, αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων «Κύκλος», Αντώνης Καρατάσος. Την ίδια στιγμή σημειώνει πως η πολιτεία θα πρέπει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε την επόμενη χρονιά να είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού έτοιμοι.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Mittwoch, 9. September 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.