Α. Καρατάσος : προσοχή στα καταλύματα που νοικιάζονται μέσω βραχυπρόθεσμων μισθώσεων

Πολλές φορές ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων “Κύκλος” που εδρεύει στη Σύρο έχει θέσει το ζήτημα των διαμερισμάτων και δωματίων που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων τύπου Airbnb, θεωρώντας ότι προάγουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Αυτό το ζήτημα έθεσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Αντώνης Καρατάσος στη συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη όπως αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» και τον Μεσόγειος 105,4 στο «Κόκκινο».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡ. ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ «ΚΥΚΛΟΣ»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡ. ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ «ΚΥΚΛΟΣ»Πολλές φορές ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων "Κύκλος" που εδρεύει στη Σύρο έχει θέσει το ζήτημα των διαμερισμάτων και δωματίων που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων τύπου Airbnb, θεωρώντας ότι προάγουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων. Αυτό το ζήτημα έθεσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Αντώνης Καρατάσος στη συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη όπως αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» και τον Μεσόγειος 105,4 στο «Κόκκινο».

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 10. Februar 2020

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡ. ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ «ΚΥΚΛΟΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs