Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων : είμαστε αντίθετοι με το νομοσχέδιο που εξισώνει τα ιδιωτικά κολέγια με τα Δημόσια Πανεπιστήμια

Η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει ένα ακόμα αιφνιδιαστικό χτύπημα στη δημόσια παιδεία και στα δημόσια πανεπιστήμια με το νομοσχέδιο που κατεβάζει για ψήφιση εξισώνοντας τα δημόσια πανεπιστήμια με τα ιδιωτικά κολέγια και δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους αποφοίτους να εισαχθούν στην προκήρυξη της γενικής αγωγής στην εκπαίδευση.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της ‘Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, το νέο τοπίο στη δημόσια εκπαίδευση προδιαγράφεται εφιαλτικό:

Από τη μία με το προσοντολόγιο και από την άλλη με τον νέο νόμο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζει το πεδίο για πλήρη εμπορευματοποίηση της τριτοβάθμια εκπαίδευσης , οδηγώντας παράλληλα χιλιάδες συναδέλφους μας στην ανεργία, αμφισβητώντας και υποβαθμίζοντας το βασικό πτυχίο και την προϋπηρεσία τους, υποχρεώνοντάς τους σε μία διαρκή ομηρία και αναζήτηση νέων “προσόντων”.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝΗ κυβέρνηση της ΝΔ δίνει ένα ακόμα αιφνιδιαστικό χτύπημα στη δημόσια παιδεία και στα δημόσια πανεπιστήμια με το νομοσχέδιο που κατεβάζει για ψήφιση εξισώνοντας τα δημόσια πανεπιστήμια με τα ιδιωτικά κολέγια και δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους αποφοίτους να εισαχθούν στην προκήρυξη της γενικής αγωγής στην εκπαίδευση. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της ‘Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, το νέο τοπίο στη δημόσια εκπαίδευση προδιαγράφεται εφιαλτικό: Από τη μία με το προσοντολόγιο και από την άλλη με τον νέο νόμο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζει το πεδίο για πλήρη εμπορευματοποίηση της τριτοβάθμια εκπαίδευσης , οδηγώντας παράλληλα χιλιάδες συναδέλφους μας στην ανεργία, αμφισβητώντας και υποβαθμίζοντας το βασικό πτυχίο και την προϋπηρεσία τους, υποχρεώνοντάς τους σε μία διαρκή ομηρία και αναζήτηση νέων “προσόντων”.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 23. Januar 2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.