Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων για τις μισθολογικές περικοπές των εκπαιδευτικών

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι εκπαιδευτικοί της πρώην διαθεσιμότητας από τον Ιούνιο του 2018 με αποφάσεις πολλών ΕΛΜΕ, αλλά και της ΟΛΜΕ, επανέφεραν για διεκδίκηση τα αιτήματα για την άρση των αδικιών της περιόδου της διαθεσιμότητας, στην οποία αναίτια βρέθηκαν και της οποίας τις συνέπειες υφίστανται μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, βασικά αιτήματα είναι η επιστροφή της παρακράτησης του 25% του μισθού τους για την αντίστοιχη περίοδο της διαθεσιμότητας, καθώς και η προσμέτρησή του στις συντάξιμες αποδοχές, όπως και ο 13ος και 14ος μισθός.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ Α' ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ Α' ΚΥΚΛΑΔΩΝΟι εκπαιδευτικοί της πρώην διαθεσιμότητας από τον Ιούνιο του 2018 με αποφάσεις πολλών ΕΛΜΕ, αλλά και της ΟΛΜΕ, επανέφεραν για διεκδίκηση τα αιτήματα για την άρση των αδικιών της περιόδου της διαθεσιμότητας, στην οποία αναίτια βρέθηκαν και της οποίας τις συνέπειες υφίστανται μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, βασικά αιτήματα είναι η επιστροφή της παρακράτησης του 25% του μισθού τους για την αντίστοιχη περίοδο της διαθεσιμότητας, καθώς και η προσμέτρησή του στις συντάξιμες αποδοχές, όπως και ο 13ος και 14ος μισθός.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 8. März 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top