Ασφαλή και αναβαθμισμένα τα σχολεία της Μυκόνου

Στον αγιασμό για την έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε  ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, επισκεπτόμενος σχολεία του νησιού.

Ο Δήμος Μυκόνου για ακόμη μια χρονιά έχει πραγματοποιήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης, επισκευής, απολύμανσης και αναβάθμισης των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων προκειμένου να παραδοθούν στην εκπαιδευτική κοινότητα σχολεία απολύτως ασφαλή και αναβαθμισμένα, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά.

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Κουκάς τόνισε:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη ελπίδα, όνειρα και προσπάθεια για γνώση. Όλοι ευχόμαστε να είναι μια καλή και ασφαλή χρονιά για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Η δημοτική μας αρχή, όπως κάθε χρονιά έχει κάνει αυτό που πρέπει για τη συντήρηση και αναβάθμιση των σχολικών υποδομών και βεβαίως στηρίζει με πράξεις το έργο, αλλά και την καθημερινότητα των εκπαιδευτικών.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στον αγιασμό και να διαπιστώσω από κοντά την αισιοδοξία, αλλά και την αποφασιστικότητα όλων για να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε  να παραμείνουν τα σχολεία μας ανοικτά και ασφαλή.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.