Αρναούτογλου: Ξεπερνά τους 30°C η θερμοκρασία την Κυριακή -Μίνι καύσωνας την ερχόμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, σήμερα θα έχει αρκετό ήλιο, κάποια σύννεφα τοπικά αυξημένα κυρίως στις δυτικές ηπειρωτικές περιοχές, τα οποία θα δώσουν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Την Παρασκευή (13/5) αναμένονται αραιές συννεφιές στις νοτιότερες περιοχές της Ελλάδας. Κάποιες λασποβροχές ίσως υπάρξουν στα δυτικά της Κρήτης και στα πολύ ανατολικά.

Το Σάββατο (14/5) νέα σύννεφα από τα βόρεια θα καταφθάσουν στη βόρεια Ελλάδα και στα πιο ορεινά ίσως υπάρξουν κάποια φαινόμενα. Ωστόσο, ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα θα είναι αρκετά καλός, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, «αγγίζοντας» και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, την Κυριακή (15/5) αναμένεται ο υδράργυρος να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς σε κάποιες περιοχές της χώρας, αν και η αστάθεια από τα Βαλκάνια θα επηρεάσει ένα μεγάλο μέρος στα βόρεια της Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, Δευτέρα (16/5) και Τρίτη (17/5) ο καιρός θα ζεστάνει ακόμη περισσότερο, ωστόσο πιο ακριβείς προβλέψεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.