«Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» στη Νάξο

in Νάξος

Οι Κοινωνικές Δομές «Κέντρο Κοινότητας» και «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο της εφαρμογής των προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων» υλοποιούν το πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς».

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Νάξου κ. Ειρήνη Μουστάκα, το πρόγραμμα θα αποτελείται από διαδραστικές συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων γονέων σε θέματα που τους αφορούν σχετικά με τα παιδιά τους με ενδεικτική θεματολογία τις σύγχρονες προκλήσεις στη διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων τον ρόλο του γονέα, το κάπνισμα, κ.α.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥΟι Κοινωνικές Δομές «Κέντρο Κοινότητας» και «Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο της εφαρμογής των προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων» υλοποιούν το πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς». Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Νάξου κ. Ειρήνη Μουστάκα, το πρόγραμμα θα αποτελείται από διαδραστικές συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων γονέων σε θέματα που τους αφορούν σχετικά με τα παιδιά τους με ενδεικτική θεματολογία τις σύγχρονες προκλήσεις στη διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων τον ρόλο του γονέα, το κάπνισμα, κ.α

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 21. November 2019

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΞΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Νάξος

Go to Top