ΑΠΑΣ Τα Φανάρια: Επιστρέφουν σταδιακά τα τμήματά του στις προπονήσεις – Camp εν όψει το καλοκαίρι

Ετοιμάζονται σιγά-σιγά τα τμήματα υποδομών των ομάδων, να επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά και από την ανακοίνωση της ΓΓΑ στην οποία αναγράφεται η σταδιακή επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ανάμεσα στις ομάδες αυτές είναι και ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ο οποίος διαθέτοντας πολλά παιδιά στις τάξεις του, προετοιμάζεται να πατήσει ξανά παρκέ.

Δείτε τι αναφέρει ο σύλλογος στην παρακάτω ανακοίνωσή του:

Το basketball Restart είναι γεγονός

– Βάσει των ανακοινώσεων της ΓΓΑ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανέναρξη των τμημάτων ΠΑΙΔΙΚΟΥ- ΕΦΗΒΙΚΟΥ από 17/5.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί από τους προπονητές μας.

– Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών και η Ακαδημία μας θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από τις 18/5 σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που θα ανακοινωθούν από τη ΓΓΑ μετά τις 15/5. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

– Μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν camp για τους μικρούς μας αθλητές.
Ανυπομονούμε τα γήπεδα να γεμίσουν με παιδικές φωνές και να επιστρέψουμε υγιής όλοι.

ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "BASKETBALL RESTART ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΣ TA ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ BABON o 1984 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΝΗΠΙΩΝ JUNIOR ΠΡΟΜΙΝΙ- MINI ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ Αθλητικές Ακαδημίες ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΟΥΝΟΤΗΤΑ onaH Πληροφορίες εγγραφές Πετράς Ισίδωρος -6974997899 Βενιέρης Γιάννης 6945437958"

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.