Απάντηση Περιφερειακής Αρχής στον Μανώλη Γλυνό : “Στη Δημοκρατία του Μανώλη Γλυνού, πληρώνεσαι μόνο για να χαμογελάς!”

"Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως  απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί"

Απάντηση Περιφερειακής Αρχής στον Μανώλη Γλυνό : “Στη Δημοκρατία του Μανώλη Γλυνού, πληρώνεσαι μόνο για να χαμογελάς!..” “Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως  απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί” είναι η απάντηση της Περιφερειακής Αρχής στη δήλωση του Μανώλη Γλυνού* .

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:

 Η πρώτη απόπειρα του, μονίμως δευτερότριτου, Μανώλη Γλυνού να ηγηθεί παράταξης,  έφτανε για να καταλάβουν όλοι ότι ακόμα και η θέση του καλοθρεμένου δεύτερου ή τρίτου στην οποία πληρωνόταν μόνο για να χαμογελά, του έπεφτε πολύ.

Από τον Μανώλη Γλυνό έμαθαν όλοι ότι οι απρεπείς δημόσιες χειρονομίες, οι προσβολές, και οι ύβρεις είναι πολυσυλλεκτικότητα και άποψη !

Η πλήρης ανικανότητα του να αρθρώσει έστω και μισή πρόταση πολιτική, ή τουλάχιστον να διαβάσει χωρίς λάθη αυτό που του γράφουν, ευτελίζει και τον θεσμό που τον έθρεψε.

Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως  απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί.

Όσο για τις μονότονες και συνεχείς υβριστικές επιθέσεις στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, δεν είναι παρά η μέγιστη απόδειξη ότι τα Δελτία Τύπου που εκδίδει,  είναι ο πιο διαυγής καθρέφτης της πιο αποκρουστικής πολιτικής παρουσίας, που πέρασε από την τοπική αυτοδιοίκηση. Και δεν καμουφλάρεται, όσες μάσκες κι αν φορέσουν. Ούτε οι ίδιοι πια δεν αντέχουν το είδωλό τους!

————————————————————————————-

*Η δήλωση του Μανώλη Γλυνού :

Νέα εκστρατεία μίσους του Γιώργου Χατζημάρκου που στόχο έχει πάλι να βάλει στο στόχαστρο προσωπικότητες. Ο μαέστρος μιας αποτυχημένης πολιτικής, βάζει τους πιστούς ιππότες του μίσους του, να  στραφούν εναντίον σε  όλους και όλα. Να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του.

Η Περιφερειακή αρχή με το δελτίο τύπου της, μένει πιστή  στις παραδόσεις της.  Δεν αναλύει κανένα πολιτικό ζήτημα . Δεν απαντά επί της ουσίας. Καπηλεύεται τον θεσμό και τη θέση της για να συκοφαντήσει την προσωπικότητα των κυρίων Μανώλη Γλυνού και Νίκου  Κανταρζή .

Είναι εκτός θέματος για άλλη μια φορά και το γραφείο τύπου παραβιάζει τα καθήκοντα του. Το κάνει για  να δικαιολογήσει την ύπαρξη και τον μισθό του.

Τους ενοχλεί πολύ που έχουμε την τιμή να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες  καταξιωμένοι, επαγγελματίες και δημόσιοι λειτουργοί από όλους τους πολιτικούς χώρους, που σε καμιά περίπτωση δεν ζουν από την πολιτική αλλά θρέφουν  όλους αυτούς της Περιφερειακής Αρχής που μας βρίζουν και μας συκοφαντούν.

Σαν παράταξη έχουμε την πολυτέλεια, να  διαθέτουμε  στελέχη με άποψη που μπορούν και τους επιτρέπεται να εισηγούνται θέματα να καταθέτουν προτάσεις, να κάνουν παρεμβάσεις. Σε αντίθεση με εσάς που έχετε γραφείο τύπου στρατολογημένο να λασπολογεί σε κάθε αντίθετη άποψη που εκφράζεται.

Ο κόσμος πλέον σας έμαθε . Για μια ακόμα φορά, είστε θλιβεροί!

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου – Μανώλης Γλυνός

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs