Απάντησε στην ένσταση του ΑΣ Ίου με βίντεο από τη σύρραξη στο μεταξύ τους παιχνίδι ο ΑΟ Καρτεράδου

Έντονο είναι το παρασκήνιο από τον αγώνα που διεξήχθη ανάμεσα στον ΑΣ ίου και τον ΑΟ Καρτεράδου για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Ίου προχώρησε σε ένσταση για τη συμμετοχή του Στάθη Φίλων, κάτι που είχε κάνει προ λίγων ημερών και ο ΠΑΣ Νάξου.

Ο Καρτεράδος ωστόσο δεν έμεινε και πάλι με σταυρωμένα τα χέρια, φέροντας στο φως της δημοσιότητας, πλάνα από τη σύρραξη που ακολούθησε λίγο μετά της επίτευξη του τρίτου τέρματος των φιλοξενούμενων.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καρτεράδου:

Σε συνέχεια λοιπόν της ένστασης που δεχθήκαμε και από το σωματείο του ΑΣ ΙΟΥ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι για ακόμα μία φορά αποδείξαμε ότι θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Δεν αναφερθήκαμε πότε και ούτε θέλαμε για τα επεισόδια που συνέβησαν μετά την επίτευξη του 3ου γκολ της ομάδας μας. Αφού ο ΑΣ ΙΟΥ επιθυμεί να υπάρξει και 3ο ημίχρονο ενημερώνουμε ότι το βίντεο και φωτογραφικό υλικό έχει κατατεθεί ήδη στον δικηγόρο της ομάδας μας όπου και θα αναλάβει και την υπόθεση. Θεωρούμε ότι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου προέχει η υγεία και η σωματική ακαιρεότητα των αθλητών παρά η αντικανονική συμμετοχή κάποιου. Σας παραθέτουμε δημόσια λοιπόν βίντεο από την φιλική κατά τ αλλά αναμέτρηση στην ΙΟ.

Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να βλάψουμε την διαιτητική τριάδα καθώς με απόφαση του αρχηγού της ομάδος μας δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα καθώς δεν θέλαμε να πάρει έκταση το θέμα.

Τα βίντεο θα σταλούν και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα κατακρίνει αυτές τις συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλο άθλημα.

Για το ΔΣ του ΑΟΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ

ο Πρόεδρος Καβαλλάρης Μιχάλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.