ΑΟ Πάρου: Θα ήταν αδιανόητο να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Πάρου υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Λάμπρου , αναφορικά με το θέμα των αρχαιρεσιών των αθλητικών ομοσπονδιών. Σε αυτή αναφέρεται κατηγορηματικά από το σωματείο της Πάρου, πως δεν θα τεθεί σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο η δημόσια υγεία, ενώ ο σύλλογος εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και στο σύστημα “ΖΕΥΣ”, για την διαδικασία αυτή.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΠ:

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, το ΔΣ του ΑΟ Πάρου θα ήθελε να δηλώσει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε διαδικασίες οι οποίες παραβιάζουν το νόμο και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ως κάτοικοι νησιού, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ευαίσθητο τομέα της περίθαλψης και θα ήταν αδιανόητο σε αυτές τις συνθήκες να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και δη στο σύστημα “ΖΕΥΣ” ως το κατεξοχήν αδιάβλητο για την διενέργεια ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, όπως αυτό έχει αποδειχθεί σε αντίστοιχες διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί για πολλούς άλλους σημαντικούς φορείς (εκλογές πανεπιστημίων, δικαστικών ενώσεων κλπ.).

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Λάμπρου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.