ΑΟ Μυκόνου: Επίσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου

Η Μύκονος έκανε την πλέον εντυπωσιακή σεζόν ομάδας στα εθνικά πρωταθλήματα, τερματίζοντας αήττητη στον όμιλο που συμμετείχε στη Γ Εθνική και φυσικά πανηγυρίζοντας μια θριαμβευτική άνοδο στην Β’. Το διάσημο κυκλαδονήσι, που στοχεύει να συζητιέται έντονα και για τις μπασκετικές του επιδόσεις, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος ο οποίος συναντήθηκε με ανθρώπους της ομάδας αλλά και των τοπικών φορέων.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον σύλλογο ανέφερε:

Σπουδαία χαρά και τιμή για όλους μας σε αυτή την ομάδα, η επίσκεψη του Προέδρου της Hellenic BasketBall Federation κ. Βαγγέλη Λιόλιου!

Ο κ. Λιόλιος είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα στο νησί συναντώντας το ΔΣ του Συλλόγου και την εντεταλμένη Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μυκόνου, ενώ επίσης επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο στην Άνω Μερά κατά την διάρκεια των απογευματινών προπονήσεων των Ακαδημίες ΑΟ.Μύκονος .

Ενημερώθηκε για όλα όσα αυτή η ομάδα και το νησί δημιουργεί γύρω από το άθλημα του μπάσκετ και δεν παρέλειψε να μας συγχαρεί όχι μόνο για την κατάκτηση και την Άνοδο στην παρθενική εμφάνιση της Ανδρικής μας ομάδας,αλλα κυρίως για το σπουδαίο έργο που επιτελείται με τους εκατοντάδες μικρούς αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνμται πλέον με την καλαθοσφαίριση στην Μύκονο, τονίζοντας την αναγκαιότητα τα παιδιά μας να είναι κοντά στον αθλητισμό!

Ευχαριστούμε τον κ. Λιόλιο για την εποικοδομητική από κάθε άποψη επίσκεψη -πολύτιμες οι συμβουλές του και οι γνώσεις του- και ελπίζουμε το συντομότερο να έχουμε πάλι την καλύτερη «αφορμή» να τον ξαναδούμε στο νησί μας καλεσμένο σε επίσημο αγώνα αυτή την φορά!

Σας ευχαριστούμε πολυ Προεδρε.

Κάθε επιτυχία στο έργο σας.

«Μεγαλώνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.