Αντώνης Κωβαίος: τα Κουφονήσια θα κερδίσουν το στοίχημα της φετινής σεζόν

Μετά από αρκετά χρόνια, τα Κουφονήσια έλυσαν το πρόβλημα της ύδρευσης. Με το έργο της αφαλάτωσης που ολοκληρώθηκε, το νησί μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε νερό για την επόμενη δεκαετία, όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουφονησίων Αντώνης Κωβαίος.
Την ίδια στιγμή θετικά καταγράφονται τα στοιχεία για τον τουρισμό. Ήδη οι κρατήσεις φτάνουν στο 60% ενώ τον Αύγουστο τα στοιχεία δείχνουν ότι θα αγγίξει το 90% η πληρότητα των ξενοδοχείων, που παρά την πανδημία όλα έχουν ανοίξει και περιμένουν τους επισκέπτες στον «επίγειο» παράδεισο.

 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΒΑΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝΜετά από αρκετά χρόνια, τα Κουφονήσια έλυσαν το πρόβλημα της ύδρευσης. Με το έργο της αφαλάτωσης που ολοκληρώθηκε, το νησί μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες σε νερό για την επόμενη δεκαετία, όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουφονησίων Αντώνης Κωβαίος. Την ίδια στιγμή θετικά καταγράφονται τα στοιχεία για τον τουρισμό. Ήδη οι κρατήσεις φτάνουν στο 60% ενώ τον Αύγουστο τα στοιχεία δείχνουν ότι θα αγγίξει το 90% η πληρότητα των ξενοδοχείων, που παρά την πανδημία όλα έχουν ανοίξει και περιμένουν τους επισκέπτες στον «επίγειο» παράδεισο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Donnerstag, 30. Juli 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.