Αντώνης Γάκης: Οι Κυκλάδες έχουν χάσει πλέον το προνόμιο των 5 και 6 μηνών τουρισμού

«Οι απόψεις του Άδωνι Γεωργιάδη για απόλυση εργαζομένων που εργάζονται σε ξενοδοχεία που δεν έχουν εμβολιαστεί είναι φασιστικές» αναφέρει ο επιχειρηματίας, συγγραφέας , καθηγητής Περιβάλλοντος και μέλος του ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων, Αντώνης Γάκης.

Το κ. Γάκης τονίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4,  ότι ο εμβολιασμός είναι σημαντικός, ωστόσο τέτοιες απόψεις είναι κατακριτέες.

Την ίδια στιγμή σημειώνει πως τα σημάδια του τουρισμού για την Σαντορίνη, όπου και ο ίδιος δραστηριοποιείται τουριστικά, δεν είναι αισιόδοξα αφού ούτε οι Άγγλοι αναμένεται να επισκεφθούν σύντομα τη χώρα, αλλά και οι απαγορευτικά κόστη για τα PCR test που επιβάλλονται στους τουρίστες για να έρθουν στη χώρα μας δημιουργούν αρνητικό κλίμα.

«Οι Κυκλάδες έχουν χάσει πλέον το προνόμιο των 5 και 6 μηνών τουρισμού. Περιμένουμε 1,5 με 2 εκατομμύρια τουρίστες λιγότερους, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.  Το ότι η Αγγλία μας έχει ακόμα στο κόκκινο, που ειδικά τις Κυκλάδες οι Βρετανοί τις προτιμούν κατά κόρον είναι τεράστιο πλήγμα, δείγμα της ανεύθυνης μη στρατηγικής πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση.

Η λογική του βλέποντας και κάνοντας έχει συνήθως αυτά τα αποτελέσματα στην οικονομία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Γάκης, μέλος του ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/308733080886747

Αντώνης Γάκης – Επιχειρηματίας, Συγγραφέας και Καθηγητής Περιβάλλοντος 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.