Αντιπρόεδρος Ξ.Ε.Ε. : μόλις τα μισά ξενοδοχεία έχουν ανοίξει στη Ζάκυνθο

Οι Έλληνες αποτελούν μόλις το 10% της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας. Παρόλα αυτά οι ξενοδόχοι στρέφονται στην ελληνική αγορά με ανταγωνιστικά πακέτα διακοπών εκτός από τα προγράμματα του κοινωνικού τουρισμού.

Όπως αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4  η αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόεδρος των Ξενοδόχων Ζακύνθου  Χριστίνα Τετράδη, στο νησί του Ιονίου δεν έχουν ανοίξει σχεδόν τα μισά ξενοδοχεία, επισημαίνοντας πως η 15η Ιουλίου όπου θα αρχίσουν να φτάνουν στην Ελλάδα Βρετανοί, είναι ημερομηνία ορόσημο για να καθορίσουν τη στάση τους τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΕΤΡΑΔΗ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ξ.Ε.Ε

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΕΤΡΑΔΗ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ξ.Ε.ΕΟι Έλληνες αποτελούν μόλις το 10% της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας. Παρόλα αυτά οι ξενοδόχοι στρέφονται στην ελληνική αγορά με ανταγωνιστικά πακέτα διακοπών εκτός από τα προγράμματα του κοινωνικού τουρισμού. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 η αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόεδρος των Ξενοδόχων Ζακύνθου Χριστίνα Τετράδη, στο νησί του Ιονίου δεν έχουν ανοίξει σχεδόν τα μισά ξενοδοχεία, επισημαίνοντας πως η 15η Ιουλίου όπου θα αρχίσουν να φτάνουν στην Ελλάδα Βρετανοί, είναι ημερομηνία ορόσημο για να καθορίσουν τη στάση τους τα περισσότερα ξενοδοχεία.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Dienstag, 14. Juli 2020

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.