Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για αναμνηστική δόση για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο J&J και για τους άνω των 18 ετών

Θεμιστοκλέους : Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση 6μήνου

 Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους,  ανέφερε σε συνέντευξή του στο Action24, ότι πρέπει να ενισχυθεί η προσπάθεια του εμβολιασμού, αλλά ότι οι πολίτες  που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και έχει περάσει το εξάμηνο πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν για την 3η δόσηδιότι τους θωρακίζει.

Για αυτό το λόγο, από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου , ανοίγει η πλατφόρμα για όλους τους ενηλίκους από 18 και άνω που έχουν συμπληρώσει το εξάμηνο να μπορούν να πάνε να κάνουν την 3ηδόση.

Επίσης, την ίδια μέρα ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για όσους έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία εμβολιασμού τους. Αφορά 375.000 άτομα. Η αναμνηστική δόση μπορεί να είναι με Johnson & Johnson, ή με το εμβόλιο της Pfizer.

Σχετικά με το ζήτημα  λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο κ. Θεμιστοκλέους  ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100.3 ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση εξαμήνου και ότι η τρίτη δόση εμβολιασμού έχει επιστημονική ουσία  και όχι διοικητική.

Επίσης, ο γ.γ. ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία όσον αφορά τον εμβολιασμό αφού έχουν αυξηθεί τα ραντεβού για πρώτη δόση, και από 7000 που βλέπαμε το προηγούμενο διάστημα φτάσανε τις 25.000.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs