Ανακοίνωση προς τους καταναλωτές των σούπερ μάρκετ SPAR Κουτελιέρης

in Νάξος
Αγαπητοί μας συντοπίτες και πελάτες,
 
          Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι χρειάζεται να δείξουμε υπευθυνότητα,συνέπεια αλλά και συλλογική και ατομική ευθύνη.
Το προσωπικό και η διοίκηση των καταστημάτων Super Market SPAR Κουτελιέρης κάνει, όπως όλα αυτά τα χρόνια, ό,τι καλύτερο για εσάς.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων και τα κατάστηματα μας τροφοδοτείται κανονικά. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην υπάρχει έλλειψη στα αντισηπτικά καθαριστικά, πανάκια και gel.
 
          Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας.
Σας προτρέπουμε να μην εισέλθετε στο κατάστημα μας εάν έχετε συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα και δύσπνοια ή έχετε οποιαδήποτε υποψία μόλυνσης από τον COVID-19.
Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού κατά την είσοδο στο κατάστημα ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Στα τμήματα τυροκομικών, αλλαντικών, μαναβικής, ψητοπωλείου και κρεοπωλείου (αναλόγως το κατάστημα)  συστήνουμε να τηρείται απόσταση 2 μέτρων.
Κατά τη διάρκεια παραμονής έμπροσθεν των ταμείων να τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών.
Να αποφεύγεται η χρήση μετρητών κατά τη συναλλαγή.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα αναφερόμενα, με σκοπό τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.
 
Ενεργοποιούμε την “Παράδοση Κατ’ Οίκον” για παραγγελίες λιανικής.
* Μπορείτε να κάνετε της παραγγελίες σας τηλεφωνικά στο 22850-25963 & 22850-29395 αλλά και να τις στείλετε στο email retail@koutelieris.com Ωράριο Τηλ. Κέντρου: 08.00 – 20.00
* Τα ψώνια σας θα παραδίδονται στο χώρο σας όπως επίσης μπορείτε να τα παραλαμβάνεται από το κεντρικό κατάστημα SPAR Koutelieris
* Υπάρχει δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών.
* Προτεραιότητα μας είναι οι ευπαθείς ομάδες.
* Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 12.00 θα εκτελούνται #Αυθημερόν ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη ημέρα.

 

 

Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι οι εργαζόμενοι μας προσπαθούν καθημερινά για να σας εξυπηρετήσουν στο έπακρο αυτές τις ημέρες. Ο έλεγχος του αριθμού πελατών, που θα εισέρχονται στο σούπερ μάρκετ είναι ένα απαραίτητο μέτρο για την καλύτερη λειτουργία τους και την ασφάλεια των υπαλλήλων!

Ωστόσο, είναι κομβικό να φέρονται όλοι οι πελάτες με σεβασμό προς τους εργαζόμενους, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και φροντίζοντας για την εύρυθμη λειτουργία τους. Τηρώντας την σειρά τους στην ουρά, φερόμενοι με ψυχραιμία και με ευγένεια στους υπαλλήλους, η καθημερινότητα όλων θα κυλήσει πιο ήρεμα σε αυτές τις συνθήκες.


 
Θα κάνουμε “Ό,τι Καλύτερο για Εσάς” και όλοι μαζί κάνουμε ό,τι καλύτερο για το νησί μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Νάξος

Go to Top