Αναβλήθηκε το πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου

Η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας και η ανησυχία που υπάρχει για τη συνεχόμενα ανοδική τάση του, ανάγκασαν τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου να αναβάλλει το πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, έως την Κυριακή 9 του μηνός.

Τους λόγους τους αναφέρει αναλυτικά, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής του:

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Παριανή κοινωνία και απέναντι στους μικρούς αθλητές του, με έγγραφό του προς την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, κατέθεσε τους προβληματισμούς του για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας που ήταν να πραγματοποιηθεί στην Πάρο από την Δευτέρα 3/1/2022 έως και την Κυριακή 9/1/2022. Οι προβληματισμοί μας προήλθαν εξαιτίας της αλματώδους έξαρσης της πανδημίας και της μεγάλης διασποράς που μπορεί να υπάρξει στο νησί μας από τις μετακινήσεις των ομίλων σε συνδυασμό με τις επιστροφές των εκδρομέων συμπατριωτών μας.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας αλλά και των παιδιών των άλλων ομίλων, καθώς και του συνόλου των κατοίκων της Πάρου, ζητήσαμε να εξετασθεί η δυνατότητα αναβολής των αγώνων.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην συνεδρίασή της την 30/12/2021, αποφάσισε την αναβολή διεξαγωγής των αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε άλλη ημερομηνία, πάλι στην Πάρο, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους μία ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.