Ανήσυχοι οι δανειολήπτες για τo διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη για την προστασία της α’ κατοικίας

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μετά τη συμφωνία στην οποία προχώρησαν κυβέρνηση και εκπρόσωποι των Ελληνικών τραπεζών, αναφορικά με τον διάδοχο νόμο Κατσέλη, ήρθε η ώρα του πρώτου απολογισμού.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών κ. Ευάγγελος Κρητικός, μιλώντας στις «Αποχρώσεις», ανέφερε πως θα μείνουν εκτός προστασίας της πρώτης κατοικίας το 80% των φορολογουμένων που έχουν κόκκινα δάνεια.

Η συμφωνία προβλέπει ένα χρόνο προστασίας για όλους με το χρονικό αυτό διάστημα να φτάνει στα πέντε χρόνια για ανέργους και ανάπηρους.

Η ρύθμιση αφορά σε υπόλοιπο δανείου €130.000 και για σπίτια αντικειμενικής αξίας μέχρι €250.000.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝΜετά τη συμφωνία στην οποία προχώρησαν κυβέρνηση και εκπρόσωποι των Ελληνικών τραπεζών, αναφορικά με τον διάδοχο νόμο Κατσέλη, ήρθε η ώρα του πρώτου απολογισμού. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών κ. Ευάγγελος Κρητικός, μιλώντας στις «Αποχρώσεις», ανέφερε πως θα μείνουν εκτός προστασίας της πρώτης κατοικίας το 80% των φορολογουμένων που έχουν κόκκινα δάνεια. Η συμφωνία προβλέπει ένα χρόνο προστασίας για όλους με το χρονικό αυτό διάστημα να φτάνει στα πέντε χρόνια για ανέργους και ανάπηρους. Η ρύθμιση αφορά σε υπόλοιπο δανείου €130.000 και για σπίτια αντικειμενικής αξίας μέχρι €250.000.Φωτογραφία : Enikos

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 6. März 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top