Αμοργόραμα : καθαρές ακτές, περισσότερα ψάρια, υγιές περιβάλλον

Μια σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου των επαγγελματιών αλιέων Αμοργού έχει ξεκινήσει στο νησί της Αμοργού από το καλοκαίρι του 2020!
Με το πρόγραμμα Αμοργόραμα ο Επαγγελματικός Σύλλογος Αλιέων της Αμοργού θέλει να υιοθετήσει ένα βιώσιμο τρόπο αντιμετώπισης της ολοένα αυξανόμενης ρύπανσης των ακτών από πλαστικά και της υπεραλίευσης στο Αιγαίο.
Μέσω του #Αμοργόραμα οι επαγγελματίες αλιείς του νησιού απέχουν από την επαγγελματική τους δραστηριότητα κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο μήνες όπου πολλά είδη ψαριών αναπαράγονται.
 Τα καΐκια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, χρησιμοποιούνται αυτούς τους δύο μήνες, ως μεταφορικό μέσο για προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα παραλίες, με σκοπό τον καθαρισμό τους!
 Στόχος των αλιέων του νησιού είναι μέσω του προγράμματος να απομακρύνουν ποσότητες υδάτινων απορριμμάτων από τις παραλίες του νησιού, να προστατέψουν τα ιχθυοαποθέματα σταματώντας το ψάρεμα για δύο μήνες και παράλληλα να προστατέψουν την  πολιτιστική κληρονομιά της παράκτιας αλιείας.

 

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής χρηματοδοτείται μόνο μέσω της πλατφόρμας συμμετοχικής χρηματοδότησης ενώ υποστηρίζεται από τον Δήμο Αμοργού και το Cyclades Preservation Fund.
Τα χρήματα που συλλέγονται κατά τη συμμετοχική χρηματοδότηση χρησιμοποιούνται για την πληρωμή των ψαράδων και του πληρώματός τους, προκειμένου να καθαρίσουν τις παραλίες του νησιού κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2021.
👉 Βρείτε το περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://amorgorama.com/el/

👉 Βρείτε την πλατφόρμα συμμετοχικής χρηματοδότησης εδώ: https://fundrazr.com/amorgorama2021…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs