Αλλαγή σκυτάλης στον αθλητισμό

in ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Έπαρχος Νάξου κ. Μαργαρίτης στη θέση του Μάκη Δαδάου, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στο Νότιο Αιγαίο

Η επιλογή του Μάκη Δαδάου για τη θέση του Θεματικού αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στο Νότιο Αιγαίο τον περασμένο Σεπτέμβριο χαιρετίστηκε με ικανοποίηση καθότι προέρχεται από τον αθλητισμό, έχει διατελέσει διαιτητής και μάλιστα στην 1η κατηγορία σε εθνικό επίπεδο κι αν μη τι άλλο ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Όμως, σχεδόν ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, υπέβαλε τη παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ακόμη και οι άνθρωποι στο κοντινό του περιβάλλον δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν τους λόγους. Όμως, ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Άμεσα, στο πρόσωπο του Επάρχου Νάξου κ. Μαργαρίτη βρήκε τον αντικαταστάτη του. Ο κ. Μαργαρίτης έχει ως βασικό προσόν το γεγονός ότι διετέλεσε πρόεδρος της επιτροπής Αθλητισμού στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την τελευταία διετία, είχε σχέση με τα αθλητικά δρώμενα μέσα από την Αναγέννηση Νάξου και γενικά ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου άλλωστε έχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στον συγκεκριμένο τομέα, και ο κ. Μαργαρίτης τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα ταξιδέψει σε Σύρο και Ρόδο με σκοπό να έχει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του αθλητισμού στις πρωτεύουσες των δύο νομών και να έχει άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς. Και όπως τόνισε «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνει στο πρόσωπό μου ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα στον δημιουργικό τομέα του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο για τη χαρά που μας δίνουν οι υψηλές επιδόσεις των συμπατριωτών μας σε κάθε τομέα του, αλλά και γιατί αποτελεί ένα ασφαλή και υγιή χώρο προσανατολισμού της νέας γενιάς. Η ενασχόληση, λοιπόν, με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο μόνο θετικά αποτελέσματα έχει και για αυτό αναλαμβάνω αμέσως δράση ξεκινώντας τις πρώτες επαφές σε Σύρο και Ρόδο με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα δράσης και με έμφαση στην εξωστρέφεια, μια έννοια απαραίτητη για την επιτυχία μας, να θέσουμε στόχους που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται άμεσα».

Νικόδημος Λιανός

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Go to Top