Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: «Περήφανος που βρίσκομαι στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός για 3η φορά στην πορεία μου»

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος των Κυκλάδων στην Ολυμπιάδα του Τόκιο αφού όπως είναι γνωστό αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο με τα χρώματα του Α.Ο Μυκόνου.

Εκτός από εξαιρετικός αθλητής του βάδην είναι και πολύ καλός χαρακτήρας που δεν αρνείται να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας  για κάποιες δηλώσεις όπως τώρα που από την Ιαπωνία μας είπε:

«Περήφανος που βρίσκομαι στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός για 3η φορά στην αθλητική μου πορεία. Θα αγωνιστώ στα 50κμ στις 5 Αυγούστου και ελπίζω οι συνθήκες να ευνοήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες φέτος θ είναι διαφορετικοί σε σχέση με τους άλλους με πολύ αυστηρά μέτρα αλλά το θετικό είναι ότι θα γίνουν κάτω από πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα πράγματα εδώ στο Μισσάτο που βρισκόμαστε για προετοιμασία είναι πολύ αυστηρά όσον αφορά την ασφάλεια μας ώστε να μην κολλήσουμε κάτι! Είμαστε κλεισμένοι στο ξενοδοχείο μέχρι στιγμής ακολουθώντας αυστηρό πρωτόκολλο. Τρώμε στα δωμάτιά μας ο καθένας μας και δεν χρησιμοποιούμε το ασανσέρ. Ανεβαίνουμε από την εξωτερική σκάλα και βγαίνουμε μόνο για προπόνηση καθημερινά. Το ίδιο ισχύει και σε άλλες ομάδες από άλλες χώρες που προετοιμάζονται σε διάφορες πόλεις του Τόκιο.

Οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο είναι φανταστικές με τους Ιάπωνες να μας προσφέρουν ότι ζητήσουμε! Είναι πάρα πολύ ευγενικοί και τυπικοί σε ότι και αν κάνουν! Προσπαθώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες του καιρού καθώς έχει αρκετή υγρασία και περιμένω να αναχωρήσουμε για το Σαππόρο την 1η Αυγούστου στο νησί το οποίο θα αγωνιστούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs