Ακόμη και αν δεν ανοίξουν τα ξενοδοχεία ,μπορούν να κερδίσουν χρήματα

Αρκετοί ξενοδόχοι στις Κυκλάδες προκειμένου να περισώσουν ότι μπορούν από την φετινή σαιζόν, προχωρούν σε προσφορές, ακόμη και με κλειστά καταλύματα. Πώς γίνετε όμως αυτό; Πολλοί από τους ξένους επισκέπτες, έρχονται στα Κυκλαδονήσια κάθε χρόνο.

 

Φέτος που η κατάσταση είναι ακόμη αβέβαιη, φαίνεται πως πολλοί είναι οι τουρίστες που θα ματαιώσουν τις διακοπές τους, ακόμη και η χώρα μας θεωρείται από τις πιο ασφαλείς στον κόσμο και τα νησιά  covid Free. Έχουν όμως δώσει χρήματα για την κράτησή τους στα ξενοδοχεία.  Οι Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν είτε επενδύσει τα χρήματα για το ξενοδοχείο, είτε έχουν να καλύψουν τις ανάγκες τους, αντιπροτείνουν τη λύση του voucher  για την επόιμενη χρονια.

 

Για παράδειγμα αν μια οικογένεια Ιταλών έχει κλείσει διακοπές στη Νάξο φέτος μια εβδομάδα με 500 ευρώ σε κάποιο ξενοδοχείο, έχει την ευκαιρία να κρατήσει το δωμάτιο για την επόμενη χρονιά με ημερομηνίες που επιθυμεί έχοντας και όφελος μια ή δυο διανυκτερεύσεις δωρεάν.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους που δεν ανοίξουν από τη μια να κρατήσουν τα χρήματα και από την άλλη να δουν με νέα προοπτική την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.