Αθλητικός Διευθυντής στον ΑΟ Πύργου ο Τάκης Γρυπαίος

Σε μία σπουδαία διοικητική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Πύργου, ανακοινώνοντας τον Τάκη Γρυπαίο, στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή.

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με πολλές γνώσεις και εμπειρία γύρω από το άθλημα, ο Τάκης Γρυπαίος αναμένεται να αναβαθμίσει σε μεγάλο, με την παρουσία του, τα διοικητικά πεπραγμένα του συλλόγου, από το νησί του ηφαιστείου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου αναφέρει τα εξής:

«Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε την ανάθεση της θέσης του Αθλητικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας στον επί σειρά ετών και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, Τάκη Γρυπαίο.

Ο Τάκης Γρυπαίος είναι ένας μεγάλου βεληνεκούς ποδοσφαιρικός παράγοντας με μεγάλη γνώση και προσφορά στο ποδόσφαιρο του τόπου μας και όχι μόνο.

Γιος του αείμνηστου ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γιώργου Γρυπαίου, ο Τάκης Γρυπαίος έχει γαλουχηθεί από μικρό παιδί μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και πάντα δηλώνει εραστής του αθλήματος, έχοντας κέφι και μεράκι γι αυτό που κάνει.

Η παρουσία του θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του συλλόγου μας για την συνεχή βελτίωση της συνολικής λειτουργείας για όλα τα τμήματα.

Τάκη, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο σε καλωσορίζουν στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.