ΑΕΚ: Έρχονται εξελίξεις με Σιμόες

Η ΑΕΚ βάζει τις προτεραιότητές της για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα δώσει βάση στον χαφ και όχι στο στόπερ. Έρχονται εξελίξεις με Σιμόες.

Την προεργασία τους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχουν ήδη ξεκινήσει στην ΑΕΚ. Προετοιμάζουν το έδαφος για τις έξτρα προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πολλές.

Προτεραιότητα της Ένωσης φέρεται να είναι η απόκτηση ενός χαφ, μετά και την εξέλιξη με τον Γαλανόπουλο, και όχι ο στόπερ.

Εκεί έχει επικεντρωθεί η Ένωση ανεξάρτητα με το ακριβώς θα συμβεί με τον κεντρικό αμυντικό της Μάλμε, Μπρόρσον που μένει ελεύθερος και εξετάζεται όπως κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις για τη θέση αυτήν.

Παράλληλα, αναμένονται εξελίξεις με το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες το οποίο λήγει το καλοκαίρι, καθώς το θέμα της ανανέωσής του θα πέσει σύντομα στο τραπέζι με την άφιξη του ατζέντη του Πορτογάλου στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια που λήγουν η ΑΕΚ για το 2022 έχει ήσυχο το κεφάλι της. Κι αυτό διότι εκπνέουν τα συμβόλαια μόνο των Σιμόες,  Σάκχοφ και του νεαρού τερματοφύλακα Γκίνη.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι δύο και έχουν να κάνουν με τις οψιόν των Τσούμπερ και Γέβτιτς που αποκτήθηκαν με δανεισμό, αλλά με υπογεγραμμένα συμβόλαια τα οποία θα ενεργοποιηθούν όταν πληρωθούν οι σχετικές ρήτρες.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος της ΑΕΚ είναι για το 2023. Εκεί τελειώνουν μια ντουζίνα συμβόλαια. Και ειδικότερα των Τζαβέλλα, Άμραμπατ, Λε Ταλέκ, Χατζισαφί, Βράνιες, Μπακάκη, Ανσαριφάρντ, Τσιντώτα, Τάνκοβιτς, Γαλανόπουλου και Χριστόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs