Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Δαμίγος, ένας αγνός στρατιώτης του παλιού συριανού ποδοσφαίρου

Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 88χρονών ο Μιχάλης Δαμίγος, μία από τις κορυφαίες μορφές του παλιού αγνού Συριανού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε με πραγματική αυταπάρνηση και με πολύ αγάπη.

Υπήρξε υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη, πάντα καλοσυνάτος και ευπρεπής. Αγωνίστηκε από 1947 έως το 1962 στον Άρη Σύρου, ήταν επιθετικογενής ταχύτατος, ικανότατος ποδοσφαιριστής και μεγάλος σκόρερ. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, το 1954, ήταν βασικότατο στέλεχος και διέπρεψε με την ομάδα του Βασιλικού Ναυτικού κάνοντας αίσθηση στο πανελλήνιο με τις εμφανίσεις του. Σε τοπικό επίπεδο, υπήρξε ένας από τους υπέρμαχους και πρωτεργάτες της ιστορικής συγχώνευσης του Άρη και της Ελλάς Σύρου που δημιούργησαν τον Α.Ο. Σύρου, ο οποίος έμελλε να είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του νησιού.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Μιχάλης Δαμίγος ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ για δεκαετίες ολόκληρες το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι σήμερα στο κέντρο της Ερμούπολης. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Συλλυπητήρια από τον Άρη Σύρου

Η Οικογένεια του Άρη Σύρου θέλει να εκφράσει τα Θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Δαμίγου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο Μιχάλης Δαμίγος είχε φορέσει τα χρώματα του ποδοσφαιρικού Άρη Σύρου από το 1947 έως και το 1962, έτσι κι εμείς χάνουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τα χρώματα του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.