Έτοιμος για επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Νίκος Φρέρης

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επιβραβεύσει ακόμα τρία ταλέντα της Ακαδημίας του. Ποιοι είναι οι επόμενοι που θα “δέσουν” οι Πειραιώτες μετά τους Μοίρα, Σταράκη.

Οι Μοίρας, Σταράκης έγραψαν ιστορία αφού είναι μέσα στην τριάδα των πιο νεαρών ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Στα 15 τους χρόνια έγιναν επαγγελματίες επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Οι δύο πιτσιρικάδες έκαναν την αρχή, αλλά τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ακόμη τρεις. Aκόμα τρία παιδιά είναι με το στυλό στο χέρι και έτοιμα να βάλουν την υπογραφή τους στα επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος αυτής της παρέας είναι ο Νίκος Φρέρης, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2003 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Είναι ένα από τα παιδιά που έχει ξεχωρίσει και ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα τον έχει φωνάξει ουκ ολίγες φορές στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις.

Δύο στελέχη της Κ17 είναι τα επόμενα επαγγελματικά συμβόλαια που θα κάνει η Ακαδημία των Πειραιωτών. Ο ένας είναι ο Νικόλας Χρήστου, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος χαφ και έχει γεννηθεί το 2004. Ο μικρός είναι αμυντικό χαφ και είναι από τα παιδιά που έχει ξεχωρίσει με την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Χρήστος Σταυρόπουλος που επίσης έχει γεννηθεί το 2004. Και αυτός είναι αμυντικό χαφ και αγωνίζεται στην Κ17 του Ολυμπιακού και είναι ένα από τα βασικά της στελέχη. Τον Ιανουάριο και οι τρεις θα έχουν γίνει επαγγελματίες επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ρέντη τελευταία χρόνια. Να σημειώσουμε ότι τα τμήματα υποδομής τσεκάρει συνεχώς και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη γι’ αρκετά παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.