Έρευνα της διαΝΕΟσις για τις Ευρωεκλογές

H περίοδος που ξεκινά με τις ευρωπαϊκές εκλογές που διεξάγονται από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019 σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κρίσιμη.

Μια σειρά από σοβαρά διακυβεύματα εκκρεμούν: από το πώς θα αποτυπωθεί η άνοδος του λαϊκισμού και του αντιευρωπαϊσμού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στο αποτέλεσμα, και το ποια μορφή και σύσταση θα έχει η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέχρι τη διαμόρφωση των προτεραιοτήτων της Ε.Ε. για την ερχόμενη επταετία και την ευρωπαϊκή απάντηση σε μια σειρά από παγκόσμιες προκλήσεις, όπως οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και την Κίνα, η μετανάστευση, και οι νέες ισορροπίες στη δική μας γειτονιά.

Αλλά και για την Ελλάδα, που η σχέση της με την Ε.Ε. πέρασε μερικά ταραχώδη χρόνια υπάρχουν μερικά επιπλέον διακυβεύματα, εξίσου κρίσιμα. Ο κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος Διευθυντής Περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης διαΝΕΟσις ,αναλύει στις «Αποχρώσεις» και στον Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο στους 105,4, το διακύβευμα των Ευρωεκλογών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣH περίοδος που ξεκινά με τις ευρωπαϊκές εκλογές που διεξάγονται από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019 σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κρίσιμη. Μια σειρά από σοβαρά διακυβεύματα εκκρεμούν: από το πώς θα αποτυπωθεί η άνοδος του λαϊκισμού και του αντιευρωπαϊσμού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στο αποτέλεσμα, και το ποια μορφή και σύσταση θα έχει η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέχρι τη διαμόρφωση των προτεραιοτήτων της Ε.Ε. για την ερχόμενη επταετία και την ευρωπαϊκή απάντηση σε μια σειρά από παγκόσμιες προκλήσεις, όπως οι σχέσεις με τις ΗΠΑ και την Κίνα, η μετανάστευση, και οι νέες ισορροπίες στη δική μας γειτονιά. Αλλά και για την Ελλάδα, που η σχέση της με την Ε.Ε. πέρασε μερικά ταραχώδη χρόνια υπάρχουν μερικά επιπλέον διακυβεύματα, εξίσου κρίσιμα. Ο κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος Διευθυντής Περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης διαΝΕΟσις ,αναλύει στις «Αποχρώσεις» το διακύβευμα των Ευρωεκλογών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 24. Mai 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.