Έρευνα διαΝΕΟσις : Οι γέφυρες της Ελλάδας

in Χωρίς κατηγορία

Ποια είναι η κατάσταση των γεφυρών στην Ελλάδα σήμερα; Πόσες και ποιες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα στατικότητας, ή άλλα; Πόσο επιβαρύνουν η κλιματική αλλαγή ή η αύξηση της κίνησης τις αντοχές αυτών των υποδομών;

Ο Διευθυντής Περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης διαΝΕΟσις κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος απαντά στα παραπάνω ερωτήματα στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο , και μας μιλά για τη νέα μελέτη της διαΝΕΟσις που εκπονήθηκε από μια ομάδα μηχανικών του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος υπό τον συντονισμό του Δρ. Βασίλειου Μπαρδάκη, όπου κατέγραψαν τη σημερινή κατάσταση των γεφυρών στη χώρα μας, επισημαίνοντας τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα οι άλλες χώρες και καταλήγοντας σε μια σειρά από προτάσεις για την ενίσχυση των οδικών υποδομών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Θοδωρής Γεωργακόπουλος – Διευθυντής Περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης διαΝΕΟσις Ποια είναι η κατάσταση των γεφυρών στην Ελλάδα σήμερα; Πόσες και ποιες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα στατικότητας, ή άλλα; Πόσο επιβαρύνουν η κλιματική αλλαγή ή η αύξηση της κίνησης τις αντοχές αυτών των υποδομών; Ο Διευθυντής Περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης διαΝΕΟσις κ. Θοδωρής Γεωργακόπουλος απαντά στα παραπάνω ερωτήματα στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο , και μας μιλά για τη νέα μελέτη της διαΝΕΟσις που εκπονήθηκε από μια ομάδα μηχανικών του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος υπό τον συντονισμό του Δρ. Βασίλειου Μπαρδάκη, όπου κατέγραψαν τη σημερινή κατάσταση των γεφυρών στη χώρα μας, επισημαίνοντας τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα οι άλλες χώρες και καταλήγοντας σε μια σειρά από προτάσεις για την ενίσχυση των οδικών υποδομών.

Gepostet von Lampros Demertzis am Montag, 7. Oktober 2019

 

Θοδωρής Γεωργακόπουλος – Διευθυντής Περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης διαΝΕΟσις

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Χωρίς κατηγορία

Go to Top