Ένας πνιγμός κάθε μέρα στη χώρα μας τον Ιούνιο

Ο κ. Σπύρος Μητριτσάκης, ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες ναυαγοσώστες και ιδρυτής της σχολής ναυαγοσωστικής της χώρας μας, της Lifeguard Hellas, μιλά στις «Αποχρώσεις» και αναφέρει πως δυστυχώς στην Ελλάδα καταγράφονται κάθε χρόνο περισσότεροι πνιγμοί από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

” Έχουμε νησιά, διαθέτουμε ατελείωτα χιλιόμετρα ακτογραμμής, υποδεχόμαστε εκατομμύρια τουρίστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έρχονται τους ζεστούς μήνες για να κολυμπήσουν, αλλά δεν έχουμε πραγματική συναίσθηση του πόσο σημαντική είναι η παρουσία ενός ναυαγοσώστη στην παραλία” μας λέει χαρακτηριστικά.

Έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα μέσα και γύρω από τη θάλασσα, από απλά περιστατικά μέχρι ναυάγια και εδώ και χρόνια εκπαιδεύει νέους επαγγελματίες αλλά και φορείς του κράτους στην υψηλή τέχνη του να σώζεις μια ζωή που μέσα στα επόμενα 20 ή τριάντα δευτερόλεπτα μπορεί να πάψει να υπάρχει.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΣΠΥΡΟΣ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ LIFEGUARD

ΣΠΥΡΟΣ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ LIFEGUARDΟ κ. Σπύρος Μητριτσάκης, ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες ναυαγοσώστες και ιδρυτής της σχολής ναυαγοσωστικής της χώρας μας, της Lifeguard Hellas, μιλά στις «Αποχρώσεις» και αναφέρει πως δυστυχώς στην Ελλάδα καταγράφονται κάθε χρόνο περισσότεροι πνιγμοί από οποιαδήποτε άλλη χώρα. " Έχουμε νησιά, διαθέτουμε ατελείωτα χιλιόμετρα ακτογραμμής, υποδεχόμαστε εκατομμύρια τουρίστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έρχονται τους ζεστούς μήνες για να κολυμπήσουν, αλλά δεν έχουμε πραγματική συναίσθηση του πόσο σημαντική είναι η παρουσία ενός ναυαγοσώστη στην παραλία" μας λέει χαρακτηριστικά. Έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα μέσα και γύρω από τη θάλασσα, από απλά περιστατικά μέχρι ναυάγια και εδώ και χρόνια εκπαιδεύει νέους επαγγελματίες αλλά και φορείς του κράτους στην υψηλή τέχνη του να σώζεις μια ζωή που μέσα στα επόμενα 20 ή τριάντα δευτερόλεπτα μπορεί να πάψει να υπάρχει.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 25. Juni 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.