Έναρξη αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα στίβου του Πανναξιακού με μεταγραφικές κινήσεις

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς κινείται το τμήμα στίβου του Πανναξιακού, αρχικά με τις υποχρεώσεις του να έχουν να κάνουν με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (20/02/2022), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (27-28/02/2022) και οι διάφορες ημερίδες κλειστού στίβου στο ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά (Φεβρουάριος του 2022).

Παράλληλα η ομάδα της Νάξου ενισχύθηκε με την απόκτηση αθλητών που μπορούν να τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από πρωταγωνιστικοί.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει τα εξής:

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού Α.Ο χαιρετίζει την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022 με τις δραστηριότητες των ακαδημιών, του προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος.

Αρχικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος ανήκουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου (20/02/2022) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (27-28/02/2022) και οι διάφορες ημερίδες κλειστού στίβου στο ΣΕΦ και Άγιο Κοσμά (Φεβρουάριος του 2022).

Επίσης ανακοινώνουμε την ενίσχυση της ομάδας με τις ακόλουθες μεταγραφές.

Τρέμος Γεώργιος(Δισκοβολία)

Γκουρλιας Μάρκος (5000μ,1οχλμ,μαραθώνιος)

Τάκος Μιχάλης (σύνθετα)

Σουλτάτης Χρίστος (400μ)

Δρακοπούλου Αννα Χριστίνα(400μ εμπόδια)

Τρέντσιου Φωτεινή(100μ εμπόδια)

Βερυκκόκου Αννα (σύνθετα)

Παπαδημητρίου Δημήτριος(αντοχή)

Βαθρακοκοίλη Δέσποινα (Σύνθετα)

Κεβοκιάν Γρηγόριος(Άλμα εις τριπλούν).

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας Dole, Super Market Koutelieris, Αrmakolas Moto,ΚΑΦΕ ΚΙΤΡΟΝ,ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ EXPERTS,ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ KNAUFF, Blue Star Ferries, Zas Travel, WIND ΝΑΞΟΥ, YOGA-ΜΑΧΑΙΡΑ, HelloGreece.gr.

Η βοήθεια τους είναι πάρα πολύ σημαντική.

για το Δ.Σ.

Ο προεδρος Ο έφορος στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης​ Τομπάς Πλάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.