Έλυσαν την συνεργασία τους Βαζέχα και Ασπρόπυργος

Παρελθόν από τον πάγκο του Ασπρόπυργου αποτελεί ο Κριστόφ Βαζέχα, o οποίος δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του σωματείου έχουν έρθει σε επαφή με τον Ηλία Φυντάνη προκειμένου να αντικαταστήσει το Βαζέχα. Πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καθώς έχει υπηρετήσει ξανά τον Ασπρόπυργο, από το ίδιο πόστο και μάλιστα πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, ήταν αρχές Δεκέμβρη όταν λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και πλέον το πιο πιθανό είναι να δούμε επιστροφή του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας , με τον προπονητή ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ.

Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για το Σύλλογο τον Δεκέμβριο του 2020 και κατάφερε μαζί με το επιτελείο του να διατηρήσει την ενότητα και τη συνοχή της ομάδας.
Δυστυχώς εχθές ενημέρωσε το ΔΣ ότι για προσωπικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Η απόφασή του αν και σίγουρα στενάχωρη είναι καθόλα σεβαστή.

Όλοι όσοι είμαστε στην ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν γιατί εκτός από ένας εξαίρετος άνθρωπος είναι και ένας εξαίρετος επαγγελματίας προπονητής.

Για το ΔΣ της ΠΑΕ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ο Πρόεδρος
Γιώργος Μαργέτης

Η Δήλωση του ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ για την αποχώρησή του απο το σύλλογο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαργέτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτούς τους μήνες της συνεργασίας μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου, το προσωπικό του συλλόγου και τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

Δυστυχώς ένα προσωπικό μου ζήτημα δεν μου επιτρέπει να τελειώσω το έργο που ανέλαβα.

Από τον Ασπρόπυργο όμως φεύγω σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να πετύχει το στόχο της και είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.