Έλενα Καλόγερα : η επίδραση της ψυχικής υγείας στην εξέλιξη των αθλητριών στο γυναικείο ποδόσφαιρο

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στο πλαίσιο του Athens WFS, η Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Έλενα Καλόγερα μίλησε για την επίδραση της ψυχικής υγείας στην πορεία και εξέλιξη των αθλητριών στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο και εξαιρετικά σημαντικό πεδίο μελέτης που βάζει στον χάρτη την ανάγκη ψυχολογικής παρέμβασης συνολικά στον γυναικείο αθλητισμό.

Όπως ανέφερε στις «Αποχρώσεις», το γυναικείο ποδόσφαιρο συνδυάζει την αυτοπεποίθηση με την αποδοχή στη διαφορετικότητα, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για αθλητική ισότητα.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΈΛΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ Στο πλαίσιο του Athens WFS, η Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Έλενα Καλόγερα μίλησε για την επίδραση της ψυχικής υγείας στην πορεία και εξέλιξη των αθλητριών στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο και εξαιρετικά σημαντικό πεδίο μελέτης που βάζει στον χάρτη την ανάγκη ψυχολογικής παρέμβασης συνολικά στον γυναικείο αθλητισμό. Όπως ανέφερε στις «Αποχρώσεις», το γυναικείο ποδόσφαιρο συνδυάζει την αυτοπεποίθηση με την αποδοχή στη διαφορετικότητα, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για αθλητική ισότητα.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 24. Oktober 2019

ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ,  ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top