Έβαλε τα πράγματα στην θέση τους ο Πανναξιακός | “Η διοίκηση έχει μια συγκεκριμένη οπτική”

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το μέλλουν του Πανναξιακού στην Volleyleague Γυναικών.

“Δημοσιογράφοι” έγραψαν για “διάλυση” της ομάδας της Νάξου, από την στιγμή που τόσο ο Απόστολος Οικονόμου, όσο και αθλήτριες, επέλεξαν να συνεχίσουν φέτος σε άλλη ομάδα, για να δικαιολογήσουν τις αντιπάθειές τους προς το πρόσωπο του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.

Ο Πανναξιακός ωστόσο απασφάλισε και με ανακοίνωσή του, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αδειάζοντας αυτούς, που με… ελαφρά τη καρδία, μίλησαν και έγραψαν για διάλυση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ οφείλει να ξεκαθαρίσει δύο πράγματα.

Αρχικά ότι ο Πανναξιακός δε διαλύεται. Η διοίκηση της ομάδας έχει μια συγκεκριμένη οπτική για την διαμορφωθείσα κατάσταση τη φετινή αγωνιστική περίοδο και κινείται σύμφωνα με αυτή.

Την επόμενη μέρα της ζοφερής εποχής της πανδημίας ο Πανναξιακός θα συνεχίσει να είναι ισχυρός και σημείο αναφοράς στο γυναικείο βόλεϊ.

Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε ότι τρέφουμε σεβασμό προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κύριο Καραμπέτσο και οι σχέσεις μας διακατέχονται από αμοιβαίο θετικό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.