Άρης Σύρου: Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής στο φιλικό επί Αθηναϊκού εδάφους

Ο Άρης Σύρου έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί Αθηναϊκού εδάφους και τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν θετικότατα. Ο τεχνικός Μάκης Νικολαΐδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και παίκτες και συστήματα και ταυτόχρονα τέσταρε και την ετοιμότητά τους.

Άλλωστε έχει ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον ο Μάκης Νικολαΐδης ετοιμάζει την ομάδα η οποία θα παίξει στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Στόχος είναι με την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων να είμαστε απολύτως έτοιμοι.

Ο τεχνικός της ομάδας, με την ολοκλήρωση του πρώτου φιλικού αγώνα τόνισε τα εξής: «Αρχικά θέλω να σημειώσω πως έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Δώσαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι και τα συμπεράσματα, αλλά και τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν όλα θετικά. Βέβαια θα πρέπει να πω εδώ, πως έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και σ’ αυτό που θέλω να σταθώ και είναι το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε τόσο κατά της προετοιμασίας όσο και τώρα η διάθεση που υπάρχει είναι μεγάλη και θέλουμε όσο τίποτα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια ο κ. Νικολαΐδης είπε για την συνέχεια, αλλά και τον προγραμματισμό που υπάρχει. «Κάθε μέρα προσπαθούμε να προσαρμόσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται την ομάδα. Αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν, αφού κάθε μέρα δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Οι συνθήκες και οι προσαρμογές πρέπει να είναι άμεσες και γρήγορες. Όπως επίσης είναι κάτι άγνωστο το τι θα αντιμετωπίσουμε σε κάθε παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς δεν γνωρίζουμε τις ομάδες και την δυναμική τους. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από την αρχή μέχρι το τέλος».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs