Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στη Μέση Ανατολή

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τον ασκό του Αιόλου σ’ ολόκληρη τη Μέση Ανατολή ανοίγει η εξόντωση από τις ΗΠΑ του υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, του δεύτερου ισχυρότερου ανθρώπου των μηχανισμών εξουσίας στο Ιράν.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105.4 στο Κόκκινο, ο Διεθνολόγος- Γεωστρατηγικός Αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος, είναι βέβαια τα πολυδιάστατα αντίποινα από το Ιράν εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Ήδη, η εξόντωση του Σουλεϊμανί ένωσε τις κατά τα άλλα διχασμένες σιιτικές παρατάξεις στο Ιράκ που απαιτούν τώρα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να φύγουν από τη χώρα. Η ιρανική «εκδίκηση» θα έρθει «γρήγορα».

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣΤον ασκό του Αιόλου σ' ολόκληρη τη Μέση Ανατολή ανοίγει η εξόντωση από τις ΗΠΑ του υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, του δεύτερου ισχυρότερου ανθρώπου των μηχανισμών εξουσίας στο Ιράν. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105.4 στο Κόκκινο, ο Διεθνολόγος- Γεωστρατηγικός Αναλυτής κ. Αθανάσιος Δρούγος, είναι βέβαια τα πολυδιάστατα αντίποινα από το Ιράν εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Ήδη, η εξόντωση του Σουλεϊμανί ένωσε τις κατά τα άλλα διχασμένες σιιτικές παρατάξεις στο Ιράκ που απαιτούν τώρα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να φύγουν από τη χώρα. Η ιρανική «εκδίκηση» θα έρθει «γρήγορα».

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 8. Januar 2020

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top