Άνοιγμα του τουρισμού στην Ίο με μήνυμα «Είμαστε φιλόξενοι και ασφαλείς»

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το άνοιγμα της χώρας στον τουρισμό, ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην πλήρη κανονικότητα και το παράθυρο ελπίδας, που όλοι περιμένουμε, για την υποδοχή των επισκεπτών στο νησί μας.
Ο συμβολικός τίτλος για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Ελλάδα είναι «Ανοίγουμε Πανιά», ο δικός μας τίτλος είναι «Είμαστε φιλόξενοι και ασφαλείς».
Οι άνθρωποι του τουρισμού στο νησί μας, πιο έτοιμοι από ποτέ, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τα σεμινάρια για τα πρωτόκολλα ασφαλείας, σε καταλύματα και επιχειρήσεις.
Οι κάτοικοι του νησιού μας, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού και έχοντας χτίσει το απαιτούμενο τείχος προστασίας από τον κορωνοϊό.
Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Ιητών έχοντας ολοκληρώσει δράσεις για την προβολή του νησιού μας ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Ίου, έχοντας αξιοποιήσει το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων για να εξωραΐσουν χώρους και κτίρια, να αναβαθμίσουν υποδομές και να προετοιμάσουν το νησί για την τουριστική περίοδο 2021.
Συνεχίζουμε λοιπόν με αίσθημα ευθύνης, με περίσσια αποθέματα φιλόξενης διάθεσης, με όρεξη για δουλειά και είμαστε σίγουροι πως ο ούριος άνεμος θα οδηγήσει τα ανοιχτά πανιά του τουρισμού στην πανέμορφη Ίο.
Ο Δήμος Ιητών θα είναι παρών, παρέχοντας κάθε δυνατή συνδρομή, όπως πάντα.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο της Ίου που σηματοδοτεί το άνοιγμα του τουρισμού  :

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.