Άνδρος : Συνελήφθη καθηγητής που αρνήθηκε να κάνει self-test

Σε επτά συλλήψεις και στην επιβολή προστίμων 290.900 ευρώ προχώρησαν η ΕΛ.ΑΣ και οι υπόλοιπες αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες κατά τους χθεσινούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας καθηγητής επειδή που προσήλθε στο Γυμνάσιο Άνδρου τη Δευτέρα 19 Απριλίου στο σχολείο χωρίς να έχει προσκομίσει αρνητικό self-test.

Η διευθύντρια κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και την επόμενη ημέρα, 20 Απριλίου, ο καθηγητής συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.

Δεν του επιβλήθηκε κάποιο διοικητικό πρόστιμο, όμως η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε είναι και αρνητής της μάσκας. Η διευθύντρια κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές. Θεωρώ πως δε θα μπορέσω να πάει ξανά στο σχολείο άμεσα. Δεν γνωρίζω ακριβώς με ποια κατηγορία συνελήφθη», σχολίασε σχετικά η Μαριάννα Φωτοπούλου, δημοσιογράφος του andriakipress.gr στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

«Η κατάσταση στην Άνδρο έχει ομαλοποιηθεί σε ό,τι αφορά στα κρούσματα, μετά την έξαρση που είχαμε», πρόσθεσε η ίδια αναφορικά με την κατάσταση με τον κορωνοϊό στο νησί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.